Vacature Leraar Zorg en Welzijn met warme aandacht in Hilversum

Onderwijs

Over Stichting CVO 't Gooi

Naam school
Stichting CVO 't Gooi
Contactpersoon
Afdeling W&S
Plaats
Hilversum
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Stichting CVO 't Gooi verzorgt onderwijs van hoge kwaliteit, van gymnasium tot leerwegondersteunend beroepsonderwijs, op vier vestigingen in Hilversum. Elke vestiging richt zich op een specifiek segment van dit aanbod en kenmerkt zich door een eigen cultuur.

De scholen zijn:
Comenius College, voor gymnasium, atheneum, havo en mavo;
De Savornin Lohman, voor mavo en havo-onderbouw;
Hilfertsheem-Beatrix, voor vmbo;
College de Opmaat, voor leerwegondersteunend beroepsonderwijs.

Vacature

Functietitel
Leraar Zorg en Welzijn met warme aandacht 
Plaatsingsdatum
5-12-2018
Met ingang van
liefst 7 januari 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6
Omschrijving
Ben jij onze nieuwe leraar zorg en welzijn? Kom verder!

Wij zijn College De Opmaat in Hilversum en hebben een baan voor je.

Jij bent zo’n leraar die het geweldig vindt om VMBO’ers goed voor te bereiden op een beroep in de zorg en welzijn. Je doet dat niet alleen in de bovenbouw, maar maakt ze hier ook enthousiast voor in de onderbouw met de les verzorging en de oriëntatie op de profielkeuze. Met warme aandacht en gebruik makend van de faciliteiten om gepersonaliseerd les op maat te geven. Jij moedigt leerlingen aan om hun talenten te ontwikkelen en ondersteunt dat met de stevige ambitie dat ze goede resultaten gaan behalen.

Wij zijn een beroepsgerichte vmbo-school (basis en kader). Kleinschalig, persoonlijk, open en behulpzaam: een “warm bad” voor iedereen in ons prachtige, eigentijdse schoolgebouw. Mede vanuit onze open christelijke grondslag vinden wij veiligheid, eerlijkheid en respect erg belangrijk. Vandaar onze slogan: ‘College de Opmaat gaat VER.

Wij verwachten van jou dat je ook een bijdrage gaat leveren aan de ontwikkeling van de school, op je eigen vakgebied maar ook breder. Wat vind jij interessant om op te pakken? Het is fijn als je al eerder hebt lesgegeven aan leerlingen met een lwoo-indicatie en ervaring hebt met digitale leermiddelen.

De omvang van de vacature is ca. 0,6 fte. Heb je interesse? Mail mij dan je reactie uiterlijk 10 december via info@collegedeopmaat.nl. Ik ben Marie-Trees Meereboer, adjunct-directeur, en zie je bericht met belangstelling tegemoet. De procedure omvat een gesprek, een meeloopochtend om onze leerlingen en team te leren kennen en een proefles. Voor de kerstvakantie willen we de procedure afronden. Na de kerstvakantie kan er dan begonnen worden.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.