Vacature Leergierige roostermaker in Hilversum

Onderwijs

Over Stichting CVO 't Gooi

Naam school
Stichting CVO 't Gooi
Contactpersoon
Afdeling W&S
Plaats
Hilversum
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Stichting CVO 't Gooi verzorgt onderwijs van hoge kwaliteit, van gymnasium tot leerwegondersteunend beroepsonderwijs, op vier vestigingen in Hilversum. Elke vestiging richt zich op een specifiek segment van dit aanbod en kenmerkt zich door een eigen cultuur.

De scholen zijn:
Comenius College, voor gymnasium, atheneum, havo en mavo;
De Savornin Lohman, voor mavo en havo-onderbouw;
Hilfertsheem-Beatrix, voor vmbo;
College de Opmaat, voor leerwegondersteunend beroepsonderwijs.

Vacature

Functietitel
Leergierige roostermaker 
Plaatsingsdatum
5-12-2018
Met ingang van
1 februari 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8
Omschrijving
Ben jij onze nieuwe roostermaker? Kom verder!
 

Wij zijn Hilfertsheem College en College De Opmaat en hebben een baan voor je. 

Jij bent zo’n roostermaker, die het geweldig vindt om aan een goed jaarrooster te werken, als basis voor rust en duidelijkheid voor de leerlingen en docenten. Je spreekt docenten en teamleiders aan op het verkrijgen van juiste en tijdige informatie voor het dagrooster. Je vindt werken op een beroepsgerichte vmbo/mavo een leuke uitdaging. Je bent leergierig en weet je snel nieuwe informatie eigen te maken.  

Beide scholen onder één directie bieden beroepsgerichte vmbo-opleidingen aan, waar aandacht, ruimte om jezelf te zijn, duidelijkheid en uitdaging voorop staan. Het zijn kleinschalige scholen, open, persoonlijk en een behulpzaam team. Mede vanuit onze christelijke grondslag vinden we waarden als veiligheid, eerlijkheid en respect van belang voor de benadering van elkaar. 

Wij verwachten van de kandidaat dat hij/zij een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van de school om tot een goed jaarrooster te komen i.s.m. de formatieplanner/adjunct-directeur. Wij verwachten ook een goed dagrooster, waarin uitval van lessen zoveel mogelijk wordt voorkomen. 

De omvang van de vacature is ca. 0,8 fte – schaal 8. Heb je interesse? Mail mij dan je reactie uiterlijk 10 december a.s. via info@collegedeopmaat. Ik ben Marie-Trees Meereboer, adjunct-directeur, en zie je bericht met belangstelling tegemoet. De procedure omvat een gesprek, kennismaking met de scholen en een proeve van bekwaamheid. Voor de kerstvakantie willen we de procedure afronden, opdat je zo snel mogelijk aan de slag kunt in het nieuwe kalenderjaar. 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
8
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.