Vacature Docent Nederlands in Tilburg

Onderwijs

Over St.Openbaar Voortgezet Onderwijs Tilburg

Naam school
St.Openbaar Voortgezet Onderwijs Tilburg
Contactpersoon
Dhr. Ward van Pelt
Plaats
Tilburg
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Website
Beschrijving
De Stichting Openbaar Voortgezet onderwijs Tilburg, verder te noemen SOVOT met de scholen
Koning Willem ll College, het Beatrix College en de nevenvestiging in het Reeshof College verzorgt openbaar onderwijs op de niveaus vmbo-tl/gl, havo en vwo voor meer dan 4.700 leerlingen uit Tilburg en omgeving.
De ambities van SOVOT zijn vastgesteld tot 2020. We gaan meer samenwerken en van elkaar leren, met als doel het bieden van innovatief, herkenbaar opoenbaar onderwijs, verzorgd door sterke en zelfbewuste scholen. Onze scholen rekenen niet af, maar bieden kansen aan leerlingen, maar ook aan personeelsleden. Werken bij SOVOT betekent van toegevoegde waarde kunnen (en willen) zijn.  We willen samen verder komen!

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
5-12-2018
Met ingang van
01-01-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,5-0,6 fte
Aantal uren
13-15
Omschrijving
‘’Vandaag ff een 10 gehaald voor me nederlands’’

Jáááá, je verbeterde mijn zin! Heb je enig idee hoe de Nederlandse taal eruitziet in de toekomst? Wij ook niet. Toch bereiden we onze leerlingen zo goed mogelijk voor op het leven straks. Op het Beatrix College doen leerlingen onmisbare kennis en ervaringen op voor de toekomst. Dat nemen we bij het Beatrix College heel serieus.
Wij zoeken ter vervanging van zwangerschap een

bevlogen docent Nederlands 2e graad.

Wij zoeken iemand voor 12 tot 15 lessen die per 1 januari 2019 in ons team komt versterken. Ben jij dit? Solliciteer dan meteen!
Je kunt jouw sollicitatiebrief met curriculum vitae sturen naar w.vpelt@sovot.nl. Dit mag je doen ter attentie van mevrouw W.H. van Noort, rector, onder vermelding van: ‘sollicitatie docent Nederlands’.

Als je nog vragen hebt over de vacature, bel dan met Eric Geurts, directeur bedrijfsvoering van het Beatrix College, te bereiken op telefoonnummer 013-5711725.  
 

Eisen

Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.