Vacature Docent Economie in Rotterdam

Onderwijs

Over Melanchthon Schiebroek

Naam school
Melanchthon Schiebroek
Contactpersoon
Mevr. Gr├╝teke
Plaats
Rotterdam
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Melanchthon is een christelijke scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs met vestigingen in Rotterdam, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk. Het onderwijs is een boeiende wereld die meer dan ooit in beweging is. Dat geldt zeker ook voor Melanchthon, met vestigingen in de grootstedelijke omgeving en in groeigebieden. De sfeer op onze school is te karakteriseren als dynamisch, warm, mensgericht. Ieder team heeft zijn eigen karakteristiek, maar de betrokkenheid is op alle vestigingen en in alle teams groot. Hieronder willen we in enkele woorden duidelijk maken wat werken bij Melanchthon zo plezierig maakt.

Introductieprogramma:
Een nieuwe medewerker op Melanchthon start met een introductieprogramma.

Coaching:
Melanchthon leidt jonge docenten op via het duale traject samenscholing.nu. Daarin speelt coaching van startende docenten door een ervaren docent/coach een belangrijke rol. Ook (nieuwe) leraren die niet via samenscholing.nu bij ons binnenkomen kunnen gebruikmaken van deze coaching.

Diversiteit:
Net als onze leerlingpopulatie is ook ons medewerkersbestand divers en multicultureel. We kunnen van elkaar leren en elkaar versterken. Ook in leeftijdsopbouw is ons team gevarieerd. Jong en oud zijn welkom!

Ontwikkeling en mobiliteit:
Ons scholings- en ontwikkelingsbeleid biedt volop mogelijkheden; persoonlijke ontwikkeling wordt binnen Melanchthon zeer gestimuleerd.

Bindend en boeiend:
We willen dat ons onderwijs bindend en boeiend is. Dat mes snijdt voor medewerkers aan twee kanten: de uitdaging om de leerlingen te blijven boeien en de kans om zelf ook steeds geboeid te blijven.

Vacature

Functietitel
Docent Economie 
Plaatsingsdatum
5-12-2018
Referentienummer
MSB72
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,4
Omschrijving
Melanchthon Schiebroek is per direct op zoek naar een geschikte, bij voorkeur eerste graads bevoegde docent Economie / M&O, ter vervanging van een zieke collega. Het betreft een vacature van 0,4 fte. Wij zijn op zoek naar een docent die inzetbaar is in een breed spectrum van Eco/M&O. 

Eisen

Opleiding
1e graads of 2e graads
Functie-eisen
  • Docent Economie
  • VO bevoegdheid bij voorkeur 1e graads
  • Ziekte vervanging

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Inschaling wordt bepaald op basis van de CAO VO.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.