Vacature Leerkrachten/mentoren in Almere

Onderwijs

Over VSO school Almere

Naam school
VSO school Almere
Contactpersoon
Mevr. Tolner
Plaats
Almere
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet Speciaal Onderwijs
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo
Beschrijving

Vacature

Functietitel
Leerkrachten/mentoren 
Plaatsingsdatum
5-12-2018
Met ingang van
per direct
Referentienummer
2018-11
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
2
Omschrijving
Eduvier
Eduvier onderwijsgroep verzorgt speciaal onderwijs voor leerlingen in de basisschoolleeftijd en biedt leerlingen van 12 tot 20 jaar praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs vmbo tot en met havo/vwo-niveau. De leerlingen krijgen extra begeleiding omdat ze bijvoorbeeld een vorm van autisme of gedragsproblemen hebben of moeite hebben met leren. Naast onderwijs realiseren we arbeidstoeleidingstrajecten en verzorgen we advies en begeleiding op maat voor reguliere scholen die werken met leerlingen met speciale onderwijsbehoeften.
 
Onze school
Het Nautilus College, locatie Radioweg is gevestigd in Almere en biedt aan leerlingen met externaliserende gedragsproblemen onderwijs op praktijkniveau en VMBO basis/kader, met als mogelijkheid het behalen van een MBO niveau 1 diploma. Al onze leerlingen hebben een stevige extra onderwijs ondersteuningsbehoefte en ervaren belemmeringen, niet alleen in het onderwijs, maar ook op andere terreinen, als gevolg van meervoudige complexe gedragsproblematiek. Bij nagenoeg al onze leerlingen is jeugdhulpverlening betrokken. We zorgen voor professionele afstemming en samenwerking met alle betrokkenen.
Wij hebben per direct ruimte voor een aantal leerkrachten/mentoren.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
  • Afgeronde PABO-opleiding of een relevante tweedegraads onderwijsbevoegdheid en kennis van de leerstof van het (Voortgezet) Speciaal Onderwijs. Een afgeronde opleiding master SEN is een pré.
  • Specialistische didactische en pedagogische kennis en vaardigheden op uiteenlopende                              aandachtsgebieden.
  • Bekwaam in het omgaan met gedragsproblemen, waaronder ODD en hechtingsproblematiek.
  • Communicatief en sociaal vaardig in het contact met onder andere leerlingen, ouders, collega’s en externe specialisten.
  • Sterk in het sturen van groepsdynamica en klassenmanagement en in staat perspectiefplannen te vertalen in concreet handelen, waarbij je ontwikkeling- en doelgericht blijft.
  • Daadkrachtige persoonlijkheid, oplossingsgerichte en zelfstandige werkhouding, gecombineerd met humor, relativeringsvermogen en invoelingsvermogen.
  • Inzicht in en kennis van de mogelijkheden van hulpverlening(instanties).
  • Ervaring binnen onderwijs in combinatie met jeugdzorg is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L11
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden
Wij bieden een uitdagende baan en een team met betrokken en enthousiaste collega’s. Het Nautilus College maakt deel uit van Eduvier onderwijsgroep. Werken bij Eduvier betekent werken bij een professioneel lerende organisatie, die je ruime mogelijkheden biedt voor je eigen professionele ontwikkeling. Conform de CAO Primair Onderwijs ontvang je een salaris van maximaal € 4.228,= bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal L11). De functie is per direct beschikbaar.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Wil je meer weten over Eduvier onderwijsgroep of over bovengenoemde locatie bezoek dan onze website www.eduvier.nl. Voor specifieke informatie over de vacature kun je contact opnemen met mevrouw B. Gubbels, directeur Nautilus college T. 036-5368233.
 
Interesse?
Ben jij de onderwijsprofessional die wij zoeken, mail dan je CV met motivatie naar vacature@eduvier.nl ovv vacaturenummer 2018-11.


 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.