Vacature Vakdocent Wiskunde in Almere

Onderwijs

Over VSO school Almere

Naam school
VSO school Almere
Contactpersoon
Mevr. Tolner
Plaats
Almere
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet Speciaal Onderwijs
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo
Beschrijving

Vacature

Functietitel
Vakdocent Wiskunde 
Plaatsingsdatum
5-12-2018
Met ingang van
per direct
Referentienummer
2018-31
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0
Omschrijving
Eduvier
Eduvier onderwijsgroep verzorgt speciaal onderwijs voor leerlingen in de basisschoolleeftijd en biedt leerlingen van 12 tot 20 jaar praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs van vmbo tot en met havo/vwo-niveau. De leerlingen krijgen extra begeleiding omdat ze bijvoorbeeld een vorm van autisme of gedragsproblemen hebben of moeite hebben met leren. Naast onderwijs realiseren we arbeidstoeleidingstrajecten en verzorgen we advies en begeleiding op maat voor reguliere scholen die werken met leerlingen met speciale onderwijsbehoeften.
 
Onze School
Het Nautilus College VSO is gevestigd in Almere en biedt in de locatie Paul Kleestraat aan leerlingen met internaliserende gedragsproblemen onderwijs op VMBO-TL niveau.
 
De functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het geven van de wiskunde, aan VMBO-TL (examen) klassen. Deelname aan diverse overlegvormen en het administratief verwerken van de resultaten van jouw vaklessen zijn tevens een onderdeel van je takenpakket.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Jouw profiel
  • Je bent in bezit van een 2de graad afgeronde lerarenopleiding Wiskunde, dan wel vergevorderd met deze opleiding.
  • Master EN is een pré.
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met en/of ervaring in het speciaal onderwijs.
  • Je beschikt over vaardigheden in het organiseren en coördineren van het proces van zorgverlening en leerlingbegeleiding.
  • Je hebt kennis van begeleidings- en adviesmethodieken en -mogelijkheden, en vaardigheid in het toepassen ervan.
  • Je hebt een daadkrachtige, oplossingsgerichte en zelfstandige werkhouding.
  • In het contact met leerlingen, ouders, collega’s en externe specialisten komen jouw communicatieve en sociale vaardigheden goed van pas.
  • Je bent op zoek naar een uitdagende werkomgeving en wilt graag binnen het speciaal onderwijs aan de slag.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L11
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden
Wij bieden een uitdagende baan en een team met betrokken en enthousiaste collega’s. Het Nautilus College maakt deel uit van Eduvier onderwijsgroep. Werken bij Eduvier betekent werken bij een professioneel lerende organisatie, die je ruime mogelijkheden biedt voor je eigen professionele ontwikkeling. Conform de CAO Primair Onderwijs ontvang je een salaris van maximaal € 4.228,= bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal L11). De functie is per direct beschikbaar.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer informatie?
Wil je meer weten over Eduvier onderwijsgroep of over bovengenoemde locatie bezoek dan onze website www.eduvier.nl. Voor specifieke informatie over de vacature kun je contact opnemen met mevrouw B. Gubbels, directeur Nautilus college T 06-22911176.
   
Interesse?
Ben jij de onderwijsprofessional die wij zoeken, mail dan je CV met motivatie zo snel mogelijk 2018 naar vacature@eduvier.nl ovv vacaturenummer 2018-31.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.