Vacature Technisch Onderwijsassistent met laboratorium ervaring in Amsterdam

Onderwijs

Over Calandlyceum

Naam school
Calandlyceum
Contactpersoon
Dhr. Patrick Meijer
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Dalton
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
CALANDLYCEUM & LUMION twee top scholen in Amsterdam (nieuw) west.
Werken binnen de muren van het Calandlyceum of Lumion is kiezen voor openbaar onderwijs en werken binnen een conceptschool. Onderwijs gaat bij ons verder dan klassiek frontaal onderwijs. Zo is het Calandlyceum hard op weg een professionele Daltonschool te worden waarin zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, samenwerking, effectiviteit en reflectie deel uit maken van het dagelijks onderwijs. Binnen Lumion zijn meesterschap, coaching, leiderschap, reflectie, en onderzoek de motor achter de ontwikkeling van ons onderwijs en in het lesgeven. Beide scholen hebben hun eigen kleur en cultuur. 

Het Calandlyceum is een openbare school voor gymnasium, atheneum, havo en vmbo-t in Amsterdam Nieuw-West,
Het Calandlyceum is een Daltonschool in oprichting. Daarbij is het Calandlyceum een Topsporttalentschool, een Cultuurprofielschool en hebben we een Technasium. Het Calandlyceum heeft zo'n 1900 leerlingen en zij verzorgen met zo'n 160 collega’s dagelijks het onderwijs. Als opleidingsschool worden er binnen deze school per jaar gemiddeld 40 nieuwe docenten opgeleid. Voor aankomende docenten hebben wij een driejarig begeleidingsprogramma. Het Calandlyceum staat bekend als een gerenommeerde school en een fijne school om voor te werken. Het Technasium wint jaarlijks diverse prijzen en vanuit ons cultuurprofiel hebben wij bijzondere samenwerkingsverbanden met bijvoorbeeld toneelgroep Amsterdam. Topsporters weten ons te vinden omdat wij er uitstekend in slagen om de combinatie topsport en onderwijs vorm te geven. En de ‘gewone’ leerling'? Die heeft bij ons de tijd van zijn leven door de diversiteit aan activiteiten en docenten die zich gezamenlijk inzetten hun leerlingen een mooie en goede leertijd te bieden. Wij willen dat leerlingen zich kwalificeren en ontplooien: voor nu, voor later en voor zichzelf.  
 
Het Calandlyceum valt onder eindverantwoordelijkheid van het bestuur van de Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Progresso (SOVOP). Progresso kiest voor: liefde als leidend principe, orde als basis en vooruitgang als doel. 
 

 

Vacature

Functietitel
Technisch Onderwijsassistent met laboratorium ervaring 
Plaatsingsdatum
5-12-2018
Met ingang van
Z.s.m.
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5
Aantal uren
20
Omschrijving

Gezocht! Technisch Onderwijsassistent (met laboratoruim ervaring) met drive en passie voor het vak scheikunde.
 
In verband met de afwezigheid van een collega zijn wij opzoek naar een Technisch Onderwijs Assistent met laboratoriumervaring die de langdurige afwezigheid kan vervangen. 

Werkomgeving
Het huidige Toa-team bestaat uit 4 personen. Je ondersteunt de docent en leerlingen in de lessen natuur- en scheikunde en biologie en doet hiervoor voorbereidende werkzaamheden.


Houd jij van je vak? Draag je dat graag uit? Kunnen leerlingen en collega's op je rekenen en vind je het leuk om met collega’s het onderwijs met en voor leerlingen vorm te geven? Wil je op een school werken waar verantwoordelijkheid, samenwerking, effectiviteit, zelfstandigheid en reflectie deel uit maken van het lesgeven? 

 
Dan nodigen wij je graag uit te solliciteren!
 
 

Eisen

Opleiding
Overige
Functie-eisen
Wij komen graag met iemand in contact die ervaring heeft en tenminste Middelbaar Laboratorium Onderwijs (MLO) heeft genoten. Daarnaast zoeken wij iemand die zich een nieuwe werkomgeving makkelijk eigen maakt.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Conform CAO VO
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden:
-     Tijdelijke aanstelling voor de duur van de afwezigheid van onze collega. 
-    Salariëring conform cao VO
-    Óók reiskostenvergoeding bij meer dan 25 kilometer afstand woon-werk
-    50% vergoeding abonnement Louiszoon Health Club Amsterdam
-    Kortingen op collectieve verzekeringen bij Ohra
-    Flinke kortingen op activiteiten en producten in de Personeelsvoordeelwinkel

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Vanuit de briefselectie nodigen wij kandidaten uit die het best lijken aan te sluiten bij ons onderwijs, waarmee een selectiegesprek plaatsvindt. Samen met de uitkomst van het selectiegesprek vindt, na het raadplegen van twee referenten, de besluitvorming plaats.

Heb je vragen over de vacature of de inhoud van de baan? Neem dan contact op met de heer Rutger Gast, afdelingsleider. 

Rutger R.G. Gast
Afdelingsleider Technasium
Calandlyceum
Pieter Calandlaan 182, 1068 NT Amsterdam

N.B.
-  Solliciteren op deze vacature is alleen mogelijk via Meesterbaan. Sollicitaties die op een andere wijze worden ontvangen kunnen wij niet in behandeling nemen.  

tel: 020-7901185

 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.