Vacature Docent Frans 1e graad in Oostburg

Onderwijs

Over Zwincollege

Naam school
Zwincollege
Contactpersoon
Mevr. Ankéla Booij
Plaats
Oostburg
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Zwin College is een brede scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs in West Zeeuws-Vlaanderen met alle opleidingen onder één dak. De school telt 800 leerlingen in het schooljaar 2018-2019 en rond de 100 medewerkers. Kenmerkend voor het Zwin College is de persoonlijke benadering. Het personeel kent de leerlingen en de leerlingen kennen elkaar. We proberen met elkaar een veilige omgeving te creëren waar mensen, leerlingen, ouders en personeel zich thuis voelen. Dit vormt een goede basis voor een succesvolle schoolcarrière op het Zwin College. Het eindresultaat is een waardevol diploma, waarmee je verder kunt op een vervolgopleiding waar dan ook.

Onderwijs op het Zwin College betekent niet alleen dat je kennis vergaart en vaardigheden leert in de vakken van de lessentabel, maar ook dat je kennismaakt met culturele en sportieve activiteiten en de ‘wereld buiten West-Zeeuws-Vlaanderen’. Op die manier proberen wij onze leerlingen optimaal voor te bereiden op ‘het leven’ in de brede zin van het woord. Het ontdekken van eigen talenten, die samen met anderen ontwikkelen, leren dat iedereen verschillende talenten heeft en elkaar ook respecteert. Wij proberen leerlingen te laten ontdekken wie ze zijn en welke vervolgkeuzes bij hen passen.


 

Vacature

Functietitel
Docent Frans 1e graad 
Plaatsingsdatum
4-12-2018
Met ingang van
11 maart 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0.28 - 0.72 fte
Aantal uren
7-18 uur
Omschrijving
Wegens de zwangerschap van een collega is het Zwincollege te Oostburg per 11 maart 2019 op zoek naar een eerste graads docent Frans.

Het betreft de volgende klassen:
7 uur: Havo 5 - Vwo  6 tot aan de meivakantie
11 uur: Havo 4 - Havo 5 - VWO 4 tot einde schooljaar
 

Eisen

Opleiding
1e graads of 2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
De voorkeur gaat uit naar een docent met een eerste graads lesbevoegdheid, maar ook docenten met een tweede graads lesbevoegdheid of docenten die studerende zijn, worden van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
De docentenfuncties worden gehonoreerd in schaal LB (minimaal € 2.689,- tot maximaal € 4.098,- bij een fulltime dienstverband). Inschaling vindt plaats op basis van ervaring.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Geïnteresseerden kunnen hun sollicitatie met CV zo spoedig mogelijk mailen naar mevrouw drs. N.J.G. Coppieters, stafmedewerker P&O.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.