Vacature Leraar L11 in Hoofddorp

Onderwijs

Over SBO de Klimboom

Naam school
SBO de Klimboom
Contactpersoon
Mevr. Corry de Koning
Plaats
Hoofddorp
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Speciaal (Basis) Onderwijs
Beschrijving
De Klimboom is een kleine school voor speciaal basisonderwijs (sbo). Kinderen leren bij ons met hun hoofd, hart en handen. Daarvoor bieden onze leskeuken, podium en technieklokaal veel mogelijkheden. Onze leerlingen werken deels digitaal.
Onderwijs en ondersteuning bieden wij zoveel mogelijk op maat in een inspirerende en veilige omgeving. Wij werken nauw samen met De Fakkel in Nieuw Vennep en Het Kompas in Hoofddorp, andere Aloysiusscholen in de Haarlemmermeer. Wij bundelen onze expertise om ieder kind passend onderwijs te bieden.

Vacature

Functietitel
Leraar L11 
Plaatsingsdatum
4-12-2018
Met ingang van
In overleg
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
0,8 - 1,0
Omschrijving
Bevoegdheid:
Als leraar L11 heb jij minimaal een Pabo-diploma, bij voorkeur aangevuld met relevante cursussen, masterclasses of een Master.

Kwaliteiten:
Kijk jij graag naar mogelijkheden voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben? Wil jij leerlingen zowel sociaal als cognitief laten groeien? Kun jij goed samenwerken en organiseren? Initieer jij onderwijsvernieuwing en/of ben jij specialist in een vakgebied? Wil jij blijven leren? Herken jij je in onze kernwaarden en onderwijsvisie? Reageer dan snel!

Taken:
Je geeft inspirerend en uitdagend onderwijs. Je gaat op een positieve manier om met verschillend gedrag en zet zowel je pedagogische als didactische kwaliteiten in om leerlingen te laten groeien. Dit doe je samen met leerlingen, ouders, netwerkpartners en (ondersteunende) collega’s. Je bent binnen de school trekker/adviseur van vernieuwingsprojecten, doet onderzoek en/of bent specialist op een bepaald vakgebied.

 

Eisen

Opleiding
Pabo

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Conform CAO PO

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Opmerkingen:
Meer informatie of een keer de locatie bezoeken? Neem contact op met Merel van Ouwerkerk, locatieco√∂rdinator SBO de Klimboom: merel.vanouwerkerk@aloysiusstichting.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.