Vacature Groepsleerkracht in Amsterdam

Onderwijs

Over basisschool Polsstok

Naam school
basisschool Polsstok
Contactpersoon
Mevr. S. Noija
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Stichting Bijzonderwijs verzorgt in Amsterdam Zuidoost voor circa 2.100 leerlingen het basisonderwijs op levensbeschouwelijke grondslag. De Stichting bestaat uit 7 basisscholen en twee nevenvestigingen. Er zijn ongeveer 236 personeelsleden werkzaam.

Onze scholen staan voor modern, aantrekkelijk en eigentijds onderwijs, gericht op een veilige sfeer voor leerlingen en waarbij wij voortdurend aandacht hebben voor de kwaliteit van ons onderwijs.
Ons onderwijs wordt gevoed door de levensbeschouwelijke en onderwijskundige identiteit, waar vooral het kind centraal staat. Samen met ouders, kinderen, medewerkers en bestuur geven we daar invulling aan.

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht 
Plaatsingsdatum
4-12-2018
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8-1 fte
Omschrijving
Polsstok is een Brede Community school en verzorgt onderwijs op levensbeschouwelijke basis. De school is het kloppend hart van de wijk. Vanuit de rijkdommen van het kind begeleiden wij hen in hun ontwikkeling naar proactieve wereldburgers. Polsstok maakt gebruik van actuele methodes in een digitale omgeving (Snappet). Er is binnen Polsstok ruim aandacht voor de sociaal emotionele en creatieve ontwikkeling (Leerorkest). Polsstok heeft hechte banden met de ouders en de wijk. Zo leveren welzijns, zorg, sport, cultuur, commerciële en educatieve sectoren uit de wijk actieve bijdragen aan het aanbod naar de kinderen. Polsstok heeft een gezonde leefstijlfocus waarbij het welbevinden een belangrijke doelstelling is (Jump-In).
Het basisuitgangspunt "respect", zowel voor elkaar als voor de verschillen, maakt dat we ieders eigen’aardig’heden kunnen zien en respecteren. Polsstok telt op dit moment circa 380 leerlingen.

Wat ga je doen?
Als leerkracht van groep 8 ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en stimuleren van de zelfstandigheid en groei van de kinderen ten behoeve van de volgende stap in de schoolcarrière. Je bevordert een sociaal krachtige leeromgeving. De klas bestaat uit kinderen met ieder een eigen verhaal en achtergrond. Differentiëren kun jij dan ook als geen ander en zet je in om iedereen een gelijke kans te geven. Wij zoeken een doortastende groepsleerkracht die structuur kan bieden en een natuurlijk overwicht heeft. Ook een ervaren onderwijsassistent die de ambitie heeft om door te groeien, nodigen wij van harte uit te solliciteren.
 

Eisen

Functie-eisen
Wie zoeken wij:
Jonge en enthousiaste teamspeler die de focus heeft op eigenaarschap. Je kunt verantwoordelijkheid nemen en geven, zowel aan de leerlingen, aan de medewerkers en ook aan je zelf. Je hebt een goed reflecterend vermogen.

Wat vragen wij:
  • Naast een onderwijsbevoegdheid ben je in staat een goed pedagogisch klimaat te creëren met een groep leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften; 
  • Je hebt affiniteit met Pedagogische Tact en hebt vakinhoudelijke, didactische en pedagogische kennis en vaardigheden 
  • Je bent betrokken bij de doelgroep en de organisatie
  • Je kunt handelingsgericht werken

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden:
Een bruisende, sportieve community school met een vrolijk team en een professionele attitude.
Aantal uren: 40 uur, in overleg te bepalen
Dienstverband: Het gaat om een tijdelijke benoeming, met bij goed functioneren zicht op een benoeming voor onbepaalde tijd.
Inschaling: conform de CAO PO

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Informatie:
Voor meer informatie, kun je contact opnemen met de directie van Polsstok, BartJan Commissaris, telefoon: 020-6951360 of met Sharon Noija, recruiter Stichting Bijzonderwijs, telefoon: 020-6999655.

Nieuwsgierig geworden?
Bezoek www.wordbijzonderwijzer.nl. Daar is nog veel meer te lezen en te bekijken over ons aanbod aan jou. Ook als je vragen hebt, wilt kennismaken of wilt solliciteren kun je natuurlijk op www.wordbijzonderwijzer.nl terecht. Waar je ook staat in je loopbaan, met de juiste motivatie en persoonlijke eigenschappen ben je welkom bij Bijzonderwijs. Word Bijzonderwijzer!
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.