Vacature Docent Maatschappijleer in BUSSUM

Onderwijs

Over Willem de Zwijger College

Naam school
Willem de Zwijger College
Contactpersoon
Mevr. Verhulst
Plaats
BUSSUM
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Willem de Zwijger College is een school voor Havo, Atheneum en Gymnasium. De school telt ongeveer 1010 leerlingen en 110 personeelsleden. De school is gehuisvest in een mooi, sfeervol gebouw in een prachtige omgeving op loopafstand van het dorpscentrum en het NS station. Er zijn diverse accommodaties binnen de school voor leerlingen en personeel, zoals een grote leerlingruimte en een werkruimte voor docenten. Wij bieden een veilig leer- en leefklimaat waar we de leerlingen volop de kans geven zich volledig te ontplooien. Daartoe hebben we een uitgebreid begeleidingsaanbod. Naast de lessen organiseren we een groot scala aan buiteactiviteiten zowel op sportief, wetenschappelijk en cultureel gebied.
We verwachten van onze medewerkers een grote betrokkenheid bij en enthousiasme voor het onderwijs. We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de school kent een intensief begeleidingstraject voor beginnende docenten.

Voor meer informatie zie www.wdz.nl

Vacature

Functietitel
Docent Maatschappijleer 
Plaatsingsdatum
4-12-2018
Met ingang van
per 7 december 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,28 fte
Aantal uren
6
Omschrijving

Het Willem de Zwijger College in Bussum zoekt met spoed een docent Maatschappijleer. Deze vacature is ontstaan vanwege het vertrek van één van onze docenten. 

Het Willem is een school voor havo, atheneum en gymnasium. Elke afdeling heeft een duidelijk eigen gezicht, met een aansprekend pakket aan vakken en een eigen, pedagogische aanpak. De school ligt in een prachtiger rustige wijk in Bussum. De school is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, vanaf station Naarden-Bussum is het ongeveer 5 minuten lopen.

Wij zoeken een ervaren 1e graads docent. De lessen zijn in de bovenbouw. 

De functie is ingedeeld in LB. De aanstelling is tijdelijk voor ongeveer 0,28 fte, 6 lesuren. Arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VO. Geschikte kandidaten worden direct uitgenodigd voor een gesprek en uiterlijk in de week van 17 december. Reageer dus snel. De werkzaamheden starten per 7 januari 2019.

U kunt uw motiviatie brief en CV richten aan de rector, de heer P.N. Wind, en alleen via Meesterbaan. U kunt meer informatie vinden over onze school op de website www.wdz.nl. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met het directiesecretariaat op 035 - 6927600.

Acquisitie wordt NIET op prijs gesteld. 

Eisen

Opleiding
1e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.