Vacature Groepsleerkracht in Amsterdam

Onderwijs

Over basisschool Klaverblad

Naam school
basisschool Klaverblad
Contactpersoon
Mevr. S. Noija
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Stichting Bijzonderwijs verzorgt in Amsterdam Zuidoost voor circa 2.100 leerlingen het basisonderwijs op levensbeschouwelijke grondslag. De Stichting bestaat uit 7 basisscholen en twee nevenvestigingen. Er zijn ongeveer 236 personeelsleden werkzaam.

Onze scholen staan voor modern, aantrekkelijk en eigentijds onderwijs, gericht op een veilige sfeer voor leerlingen en waarbij wij voortdurend aandacht hebben voor de kwaliteit van ons onderwijs.
Ons onderwijs wordt gevoed door de levensbeschouwelijke en onderwijskundige identiteit, waar vooral het kind centraal staat. Samen met ouders, kinderen, medewerkers en bestuur geven we daar invulling aan.

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht 
Plaatsingsdatum
4-12-2018
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8-1 fte
Omschrijving
Werken op basisschool Klaverblad betekent werken op een groene school, flexibel zijn en veel willen investeren in je persoonlijke- en professionele ontwikkeling. De school is gehuisvest in een mooi nieuw energiebewust schoolgebouw en heeft 300 leerlingen. De school heeft veel aandacht voor de kwaliteit van het onderwijs en is volop in beweging. Een goede sfeer en een goed pedagogisch klimaat zijn belangrijke uitgangspunten van de school.

Omschrijving:
Onze leerlingen zoeken een pittige leerkracht voor wie lesgeven meer is dan een vak. Een authentieke persoonlijkheid die als professional én mens op een school wil werken. Een leerkracht die zich bewust is van de onschatbare waarde van zijn/haar werk voor kinderen en de grote betekenis daarvan voor de maatschappij.

Eisen

Functie-eisen
Functie-eisen:
Pabo diploma en brede kennis en ervaring in het (primair) onderwijs.

Wie ben je?
Je bent een energieke, enthousiaste collega die gericht is op ontwikkeling van de kinderen, betrokken is met de school en zichzelf wil blijven ontwikkelen. Je bent iemand die de relatie met het kind en ouders kan leggen
Je bent een pedagogisch en didactisch sterke leerkracht die het belangrijk vindt om te sturen op de leerresultaten bij de kinderen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij?
Aantal uren: 40 uur
Periode: schooljaar 2018-2019
Dienstverband: Het gaat om een tijdelijke benoeming, met bij goed functioneren zicht op een benoeming voor onbepaalde tijd.
Inschaling: conform de CAO PO

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Informatie:
Voor meer informatie, kun je contact opnemen met de directie van Klaverblad, Michel Zegwaard, telefoon: 020-6950062 of bel met Sharon Noija, recruiter Stichting Bijzonderwijs, telefoon: 020-6999655.
 
Nieuwsgierig geworden?
Bezoek www.wordbijzonderwijzer.nl. Daar is nog veel meer te lezen en te bekijken over ons aanbod aan jou. Ook als je vragen hebt, wilt kennismaken of wilt solliciteren kun je natuurlijk op www.wordbijzonderwijzer.nl terecht. Waar je ook staat in je loopbaan, met de juiste motivatie en persoonlijke eigenschappen ben je welkom bij Bijzonderwijs. Word Bijzonderwijzer!
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.