Vacature Leerkracht groep 3 regio Leiden in Hoofddorp

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Amsterdam

Naam school
DIT IS WIJS Amsterdam
Contactpersoon
Mevr. Vivi├źn Stolker
Plaats
Hoofddorp
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving

DIT IS WIJS heeft een gevarieerd aanbod van uiteenlopende vacatures binnen het onderwijs, zowel voor de lange- als korte termijn.
Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich via onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. 

Wat biedt DIT IS WIJS jou?

  • Een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks;
  • Gratis trainingen en workshops om jouw kwaliteiten voor de klas te boosten;
  • Kans op een vast contract;
  • Volledige reiskostenvergoeding (tot €40,- per dag) om s' ochtends snel op school te zijn;
  • Afwisseling in jouw werk via de workshops van onze Brede School. 

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 3 regio Leiden 
Plaatsingsdatum
4-12-2018
Met ingang van
05-12-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Omschrijving

Werk jij graag met weektaken, in een actieve organisatie met een goede sfeer en die meegaat met de tijd. Werk je graag met duidelijke leefregels onder andere vanuit de Christelijke identiteit. Op deze school werken ouders, leerkrachten en kinderen gezamenlijk aan onderwijs op maat en aan de sociale ontwikkeling van kinderen.

Voor deze basisschool zijn wij per direct op zoek naar een leerkracht voor een groep 3. De vacatures is fulltime, maar parttime werken is ook bespreekbaar. Het gaat om een kleine school.

Deze kleine school werkt met weektaken. De taken lopen zeer uiteen. Sommige verwerken de kinderen zelfstandig, terwijl bij andere taken samengewerkt wordt. De ene taak wordt in een
werkschrift gemaakt, terwijl de andere op een computer wordt uitgevoerd. Sommige taken zijn lees- of studeertaken. 

De vacature start per 5 december en loopt in ieder geval door t/m 1 -2-2019.

Ge├»nteresseerd of heb je nog vragen over deze vacature? 

Eisen

Functie-eisen
Je bent in het bezit van een pabo-diploma of in de afrondende fase van de paboJe hebt ervaring in de middenbouw en je bent in staat snel een band op te bouwen met leerlingen. Je bent pedagogisch sterk en je weet de leerlingen structuur te bieden. Daarnaast heb je een rustige persoonlijkheid en straalt deze rust ook uit naar de leerlingen. Je bent woonachtig in de regio Leiden of bent bereid hierheen te reizen. Daarnaast ben je per 5 december 2018, fulltime of parttime beschikbaar tot 2 februari 2019

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding en biedt DIT IS WIJS een voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Na een eerste screening op basis van cv krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Hoofddorp. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.

Heb je nog vragen over deze vacature? 

Wees dan vrij om contact met ons op te nemen!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.