Vacature Docent L.O. voor 0,6-0,8 fte vervanging 2579 in Dongen

Onderwijs

Over Kwadrant Scholengroep

Naam school
Kwadrant Scholengroep
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Dongen
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Kwadrant Scholengemeenschap is en scholengemeenschap voor voorbereidend mbo (met lwoo), mavo plus , havo , vwo , en tweetalig onderwijs havo en vwo. De school heeft ongeveer 1800 leerlingen verdeeld over de deelscholen Cambreur College, rk scholengemeenschap voor atheneum , havo, mavo plus en voorbereidend mbo ( met lwoo) te Dongen en Hanze College , rk. Scholengemeenschap voor voorbereidend mbo (met lwoo) te Oosterhout. Op de deelschool Cambreur College wordt tevens tweetalig onderwijs ( TTO)  havo en vwo verzorgd.
Onder het motto “Rijkdom in verscheidenheid “geven beide scholen invulling aan modern onderwijs waarin de leerling centraal staat.
Bijzonderheden
De Kwadrant Scholengroep maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Vacature

Functietitel
Docent L.O. voor 0,6-0,8 fte vervanging 2579 
Plaatsingsdatum
3-12-2018
FTE
0,6
Omschrijving
Het Cambreur College te Dongen is een brede scholengemeenschap. De school staat zowel letterlijk als figuurlijk midden in de Dongense samenleving. In het hoofdgebouw zijn de havo- en vwo-afdeling ondergebracht , vmbo en mavo zitten in nabij gelegen gebouwen

Binnen de school is een professioneel team dagelijks actief om modern, gevarieerd onderwijs aan te bieden aan onze leerlingen. Hierbij wordt aan de medewerkers veel ruimte geboden voor eigen inbreng.
Wij zijn opzoek naar een bevoegd L.O. docent voor vervangingswerkzaamheden vanaf 07-01-2019 t/m 22-03-2019. De omvang betreft 0,6 tot 0,8 fte.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.