Vacature Juf of meester voor kleutergroep in Amsterdam

Onderwijs

Over Mgr. Bekkersschool

Naam school
Mgr. Bekkersschool
Contactpersoon
Mevr. Verkerk
Plaats
Amsterdam
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Scholen en ouders: partners in opvoeding
De Mgr. Bekkersschool in de wijk Nieuwendam is een brede school. Dit houdt in dat de school met een voorschool en welzijnsvoorzieningen (waaronder oudercursussen, logopedie, schoolmaatschappelijk werk en motorisch remedial teaching) onder één dak is samengebracht. 

Lees- en taalmethodes
De Mgr. Bekkersschool is in een nieuw, modern gebouw gevestigd én is een klassieke school in de gunstige betekenis van het woord. Het pedagogisch klimaat kenmerkt zich door rust, reinheid en regelmaat, terwijl de school ook nieuwsgierig is naar nieuwe ontwikkelingen. De school gebruikt dan ook diverse innovatieve methodes bij lezen en taal. Hierdoor schiet het niveau van leerlingen omhoog en kunnen kinderen die al op niveau zijn, dat niveau goed vasthouden.
 
Soepel naar voortgezet onderwijs
De school bevordert een soepele overgang naar het voortgezet onderwijs met een specifieke werkwijze. Kortweg komt deze erop neer dat leerkrachten van groep 8 er niet alleen voor staan. Ook leerkrachten die kinderen vanaf groep 6 hebben lesgegeven, intern begeleiders en directieleden beslissen mee over de schoolkeuze van een leerling. Daarbij heeft de leerkracht van groep 8 een doorslaggevende stem. Dit werkt en levert succes op.

Vacature

Functietitel
Juf of meester voor kleutergroep 
Plaatsingsdatum
3-12-2018
Met ingang van
zsm
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0
Omschrijving
De functie van leerkracht bij de Bekkersschool 
 
De Mgr. Bekkersschool is een Brede School in Amsterdam Noord. Wij bieden kinderen een vertrouwde en fijne omgeving waar leerlingen met plezier naar toegaan en waar ieder kind zich optimaal kan ontwikkelen. Er is veel persoonlijk contact tussen ouders, teamleden en directie.
De waarden uit De Vreedzame School methodiek staan centraal: we hebben oor, oog en hart voor elkaar, we zien de kinderen en elkaar als individu met eigen kwaliteiten en talenten. Hiernaast zijn wij een jump-inn school, bij ons zijn gezonde gewoonten en sport belangrijke pijlers op school. Onze lokalen zijn uitgerust met digiborden en de verwerking gebeurt deels op de tablet of laptop.
Met ons hele team werken wij er enthousiast aan, om onze kinderen op maat en in een doorgaande lijn te laten leren. We stemmen de lesstof af op de verschillende niveaus van onze leerlingen. Wij stimuleren zelfstandigheid en leren door betrokkenheid.  
Wij vinden het van groot belang dat niet alleen leerlingen, maar ook leerkrachten zich blijven ontwikkelen en met veel plezier lesgeven. Dat doen wij door samen te werken en een optimaal werk-leerklimaat met elkaar te creëren. Op de Mgr. Bekkersschool maak je samen met collega’s, directie en Intern Begeleiders het verschil! 

Wij zoeken een fulltime juf of meester tot 12 juli 2019, met uitzicht op verlenging.

Eisen

Functie-eisen
Wat voor een leerkracht ben jij en wat neem je mee? 
Als je jezelf moet beschrijven herken je je als een leerkracht met een onderzoekende houding, die zelf ook graag wil leren. Je werkt graag samen in een jong en gedreven team. Je bent een zeer gemotiveerde leerkracht die met ‘hoofd, handen én hart’ lesgeeft. Een leerkracht die oog heeft voor het individuele kind en kan omgaan met verschillende niveaus binnen de groep.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10
Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod 
  • 5 dagen werken in groep 1-2
  • Een tijdelijke aanstelling met mogelijkheid tot vast binnen het bestuur of op onze school
  • Onderdeel uitmaken van ASKO scholen met een passie voor kwalitatief goed onderwijs 
  • Goede opleidingsmogelijkheden 
  • Financieel aantrekkelijke reiskostenvergoeding  

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben je geïnteresseerd en wil je aan de slag als leerkracht bij de Bekkersschool?  
Neem dan meteen contact met ons op zodat we zo snel mogelijk kennis kunnen maken. We ontvangen graag jouw cv en korte motivatie via de solliciteerknop op de website! 
Contactpersoon: Brenda Verkerk
Directeur a.i. Mgr. Bekkersschool 
B.Verkerk@askoscholen.nl 
Volendammerweg 160  
1024 JR Amsterdam  
020-6365923 
 Website  www.bekkersschool.nl  
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.