Vacature Docent lichamelijke opvoeding in Diemen

Onderwijs

Over Randstad Onderwijs Amsterdam

Naam school
Randstad Onderwijs Amsterdam
Contactpersoon
Dhr. Edwin Vermeeren
Plaats
Diemen
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Bij Randstad hebben we altijd een breed aanbod aan onderwijs vacatures. De onderwijsspecialisten zijn dagelijks opzoek naar de optimale match tussen school en docent. Zo bieden wij bijvoorbeeld vaak vacatures voor docenten Nederlands, Engels en Wiskunde. Daarbij zijn ook andere vakken zoals Economie, Natuur en Scheikunde, Verpleegkunde en Techniek vakken waarvoor er vaak mooie vacatures openstaan.

Goede docenten zijn bij Randstad aan het juiste adres vanwege het diverse vacature aanbod door het hele land en vanwege de onderwijs specialisten die elke docent van persoonlijk advies voorzien en samen met hem of haar opzoek gaan naar de school die het beste past. Ben jij opgeleid als docent en ben je benieuwd naar wat de markt op het gebied van Onderwijs te bieden heeft? Schrijf je dan in bij Randstad Onderwijs zodat wij jou kunnen bereiken als wij een perfect passende baan voor jou hebben gevonden.
 
Bijzonderheden
Randstad Onderwijs helpt jou graag aan jouw ideale baan in het onderwijs. Ook kun je bij ons terecht voor opleidingen om vervolgens aan de slag te gaan als docent.

Vacature

Functietitel
Docent lichamelijke opvoeding 
Plaatsingsdatum
3-12-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0.5
Aantal uren
16
Omschrijving
Docent Lichamelijke Opvoeding
Is het gymlokaal jouw domein en doe je niets liever dan jongeren stimuleren veel te bewegen? Lees dan verder! Randstad Onderwijs zoekt een docent lichamelijke opvoeding voor 16 uur per week in omgeving Purmerend!
De school is een werkplek met veel aandacht voor duurzaamheid. Het team bestaat uit bevlogen en betrokken collega’s. De school vindt het belangrijk dat docenten onderwijsvernieuwingen volgen en vaardig zijn met (interactieve) media. De omvang van de vestiging wordt bewust klein gehouden. Dit draagt bij een veilige werk- en leeromgeving.
De school vindt het belangrijk dat jij de lesstof goed kan overbrengen en leerlingen kan coachen bij hun leerdoelen. Ook veiligheid staat bij deze school hoog in het vaandel, zodat jij als docent zoveel mogelijk uit de leerling kan halen.
WAT GA JE DOEN?
 • Je geeft les in het vak lichamelijke opvoeding/gym aan vmbo-leerlingen;
 • Je bent goed op de hoogte van ontwikkelingen binnen de lichamelijke opvoeding;
 • Je geeft motiverend en activerend les;
 • Je stimuleert leerlingen het beste uit zichzelf te halen;
 • Je creëert een veilige leeromgeving in de les;
JIJ BENT/KUNT/WILT/HEBT:
 • Bevoegd docent lichamelijke opvoeding of studerend hiervoor;
 • Affiniteit met vmbo-leerlingen;
 • Ervaring met examenklassen(is een pré);
 • Woonachtig in de omgeving Purmerend of bereid hiervoor te reizen;
 • Beschikbaar voor 16 lesuren, verdeeld over vier werkdagen;
 • Goede pedagogische en didactische vaardigheden;
 • Proactief en zelfstandig.
SALARIS
Je ontvangt het salaris dat is gebaseerd op het CAO MBO, inschaling LB tot maximaal €4123,- bruto bij een fulltime aanstelling. Verder bieden wij goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%. Ook zijn er via Randstad veel opleidingsmogelijkheden waar jij gebruik van kan maken.
Ben jij iemand die het beste uit de leerlingen wilt halen? Geef jij activerend en motiverend les? En herken je jezelf in dit profiel? Reageer dan direct! Ook als je nog vragen hebt over de functie kom ik graag met je in contact. Ik vertel je er graag meer over. Je kunt ons bereiken via 0657104564. 
 
 
 
 

Eisen

Opleiding
1e graads of 2e graads of Leraar in opleiding

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.