Vacature Vakleerkracht Gymnastiek in AMSTERDAM

Onderwijs

Over basisschool Samenspel

Naam school
basisschool Samenspel
Contactpersoon
Mevr. S. Noija
Plaats
AMSTERDAM
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Stichting Bijzonderwijs verzorgt in Amsterdam Zuidoost voor circa 2.100 leerlingen het basisonderwijs op levensbeschouwelijke grondslag. De Stichting bestaat uit 7 basisscholen en twee nevenvestigingen. Er zijn ongeveer 236 personeelsleden werkzaam.

Onze scholen staan voor modern, aantrekkelijk en eigentijds onderwijs, gericht op een veilige sfeer voor leerlingen en waarbij wij voortdurend aandacht hebben voor de kwaliteit van ons onderwijs.
Ons onderwijs wordt gevoed door de levensbeschouwelijke en onderwijskundige identiteit, waar vooral het kind centraal staat. Samen met ouders, kinderen, medewerkers en bestuur geven we daar invulling aan.

Vacature

Functietitel
Vakleerkracht Gymnastiek 
Plaatsingsdatum
3-12-2018
Met ingang van
01-02-2019
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1
Omschrijving
Basisschool Samenspel is een Brede school en is uitgeroepen tot “Excellente” school waar kinderen samen leren, samen spelen en samen werken. Op Samenspel bereiden wij onze kinderen, samen met de ouders, voor op hun toekomst in een multiculturele samenleving. Hierbij vinden wij het belangrijk dat de kinderen respect hebben voor elkaar en dat zij optimale ontwikkelings-mogelijkheden krijgen in een veilige en warme schoolomgeving met een goed pedagogisch klimaat. De school doet veel aan sport en is een ‘Muziekprofielschool’ waarbij samenspel en talentontwikkeling onontbeerlijk is.
 
 
Vind je het leuk om sportieve activiteiten & evenementen op de scholen te organiseren en te begeleiden. Neem je initiatief en ben je innovatief? Neem je duidelijk de leiding in de gymzaal? Dan ben jij degene die we zoeken!
Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag werk je in onze vernieuwde gymzaal van Samenspel en op donderdag geef je les op basisschool Klaverblad.

Eisen

Functie-eisen
Per 1 februari 2019 zoeken wij een gymleerkracht die:
  • in het bezit is van het diploma vakleerkracht bewegingsonderwijs of ALO-diploma;
  • onderwijsbevoegdheid heeft binnen het primair onderwijs;
  • bij voorkeur ervaring heeft met onze doelgroep;
  • zelfstandig kan werken en tegelijkertijd ook een teamspeler is;
  • beschikt over goede pedagogisch didactische kwaliteiten;
  • affiniteit heeft met het werken met verschillende culturen;
  • uitstekend in staat in om ook kinderen met gedragsproblemen verder te helpen in hun ontwikkeling.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij?
Aantal uren: 40 uur
Dienstverband: Het gaat om een tijdelijke benoeming, met bij goed functioneren uitzicht op een benoeming voor onbepaalde tijd.
Inschaling: conform de CAO PO
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Informatie:
Voor meer informatie, kun je contact opnemen met de directie van Samenspel, Marijke van Amersfoort, telefoon: 020-4415595.
 
Nieuwsgierig geworden?
Bezoek www.wordbijzonderwijzer.nl. Daar is nog veel meer te lezen en te bekijken over ons aanbod aan jou. Ook als je vragen hebt, wilt kennismaken of wilt solliciteren kun je natuurlijk op www.wordbijzonderwijzer.nl terecht. Waar je ook staat in je loopbaan, met de juiste motivatie en persoonlijke eigenschappen ben je welkom bij Bijzonderwijs. Word Bijzonderwijzer!
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.