Vacature Remedial teacher in Doorn

Onderwijs

Over MAVO Doorn

Naam school
MAVO Doorn
Contactpersoon
Dhr. G. de Keulenaar
Plaats
Doorn
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, mavo
Beschrijving
De Openbare Scholengroep Schoonoord biedt een volledig aanbod aan voortgezet onderwijs. De groep bestaat uit vier scholen: het Openbaar Lyceum Zeist, het Openbaar VMBO en MAVO Zeist, Vakcollege Maarsbergen en MAVO Doorn. De scholen willen hun leerlingen ruimte en uitdaging bieden om hun talenten optimaal te ontwikkelen en daarbij uitstekende prestaties te leveren. Tegelijkertijd wil de scholengroep leerlingen stimuleren mondige burgers te worden die verantwoordelijkheid kunnen nemen voor zichzelf en voor hun medemensen. De scholen spannen zich actief in voor verdraagzaamheid in de samenleving en tegen discriminatie van personen of groepen. Leerlingen kunnen binnen de context van een regulier onderwijsaanbod, de profielen expressie of sport volgen. De organisatie is sterk in ontwikkeling. Verantwoordelijkheden worden zoveel mogelijk gespreid. Voor nieuwe collega's zijn er volop mogelijkheden de onderwijskundige koers van de school mede te bepalen. Alle scholen zijn gecertificeerde opleidingsscholen. Wij hechten aan kwaliteit en leggen 'de lat' daarom hoog: zowel in de eisen die wij aan leerlingen stellen als in de verwachtingen aan ons personeel. Van kandidaten verwachten wij naast vakinhoudelijk en pedagogische competenties ook het vermogen op het eigen handelen te reflecteren, de bereidheid tot samenwerking en een probleemoplossende houding.
Bijzonderheden
Gelieve te solliciteren via het formulier van MeesterBaan.

Vacature

Functietitel
Remedial teacher 
Plaatsingsdatum
3-12-2018
Met ingang van
na 1 januari zo spoe
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.2 fte
Aantal uren
nvt
Omschrijving
We zoeken voor Mavo Doorn vanaf 1 januari een pro-actieve, enthousiaste remedial teacher met aantoonbare ervaring in het VO, die in staat is om het werk zelfstandig uit te voeren en sterk communiceert met leerlingen, het team en met ouders.

Mavo Doorn is een kleinschalige school met ong. 250 leerlingen, waar we werken met 80-minutenlessen, vakhulpuren en flex-uren. Voor dit schooljaar staat het 'leren leren' en het eigenaarschap van de leerling in zijn eigen leerproces bij ons centraal. De remedial teacher speelt hierin een belangrijke rol. 

Eisen

Opleiding
Overige
Functie-eisen
We zoeken een bevoegde remedial teacher met aantoonbare ervaring in het VO.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
in overleg
Arbeidsvoorwaarden
De 0.2 fte kan in overleg ingevuld worden, zowel op één als op meer dagen. De vacature is ook beschikbaar voor ZZP-ers.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Sollicitaties graag uiterlijk 14 december insturen. We willen de gesprekken liefst in week 51 of uiterlijk in week 02 voeren.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.