Vacature docent techniek & wetenschap in Amsterdam

Onderwijs

Over Pieter Nieuwland College

Naam school
Pieter Nieuwland College
Contactpersoon
Dhr. Delsing
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
havo, vwo
Beschrijving
In het in 2011 vernieuwde gebouw geven wij havo, vwo en vwo+ onderwijs aan 950 leerlingen. We zijn trots op onze kleurrijke school waar iedereen mag zijn wie hij/zij is. De school staat middenin de samenleving, is maatschappelijk betrokken en probeert verbindingen te leggen tussen de culturen en levensbeschouwingen die in Amsterdam samen leven. De sociale veiligheid op het PNC is een groot goed.
Het PNC wil recht doen aan verschillen tussen leerlingen. Het ontdekken van talent en kansen bieden aan leerlingen is onze opdracht.
Ons motto ‘Knapper worden’ komt op verschillende manieren in de school terug, onder andere door het aanbod van extra vakken waarin leerlingen kunnen excelleren (de ontwikkeling van vwo+ en Fast Lane English), het ruime aanbod van examenvakken in de bovenbouw en een goede aansluiting op het vervolgonderwijs. Het PNC is een onderdeel van de ZAAM opleidingsschool (VU/UvA en HvA). Deze samenwerking vergroot de professionaliteit van het personeel, waarbij het leren van en met elkaar een grote rol speelt. ‘Knapper worden’ geldt dus niet alleen voor leerlingen. Kortom het PNC is een lerende organisatie die opbrengstgericht werkt. Het Pieter Nieuwland geniet het vertrouwen van de Inspectie van het Onderwijs en heeft zowel voor vwo als havo een basisarrangement.
Bijzonderheden
Het Pieter Nieuwland College maakt deel uit van stichting ZAAM interconfessioneel voortgezet onderwijs met scholen in Zaanstad, Amsterdam en Monnickendam. Deze 23 scholen verzorgen voor ruim 11.000 leerlingen het onderwijs in deze regio, van praktijkschool tot gymnasium. Het zijn herkenbare, kleinschalige scholen met een eigen gezicht, oog voor de individuele leerling en met een sterke binding met de omgeving.

Vacature

Functietitel
docent techniek & wetenschap 
Plaatsingsdatum
2-12-2018
Met ingang van
per direct
Referentienummer
PNC-tech1218
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,525
Aantal uren
14
Omschrijving
Pieter Nieuwland College, havo/vwo-school in Amsterdam-Oost (op loopafstand van het Amstelstation) zoekt per direct een docent techniek & wetenschap voor onze 1e en 2e klassen.

Eisen

Opleiding
1e graads of 2e graads
Functie-eisen
De vacature betreft een tijdelijke aanstelling ivm ziekte van de huidige docent. We zoeken een ervaren en bevoegde techniek docent. Tijdens de lessen is een onderwijsassistent techniek aanwezig om de docent te ondersteunen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
tijdelijke aanstelling voor de duur van de vervanging, 0,525 fte

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
brieven voorzien van CV kunnen via Meesterbaan verstuurd worden aan het Pieter Nieuwland College, t.a.v. de heer P.W.L. Delsing, rector
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.