Vacature zorgcoördinator in Amsterdam

Onderwijs

Over Pieter Nieuwland College

Naam school
Pieter Nieuwland College
Contactpersoon
Dhr. Delsing
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
havo, vwo
Beschrijving
In het in 2011 vernieuwde gebouw geven wij havo, vwo en vwo+ onderwijs aan 950 leerlingen. We zijn trots op onze kleurrijke school waar iedereen mag zijn wie hij/zij is. De school staat middenin de samenleving, is maatschappelijk betrokken en probeert verbindingen te leggen tussen de culturen en levensbeschouwingen die in Amsterdam samen leven. De sociale veiligheid op het PNC is een groot goed.
Het PNC wil recht doen aan verschillen tussen leerlingen. Het ontdekken van talent en kansen bieden aan leerlingen is onze opdracht.
Ons motto ‘Knapper worden’ komt op verschillende manieren in de school terug, onder andere door het aanbod van extra vakken waarin leerlingen kunnen excelleren (de ontwikkeling van vwo+ en Fast Lane English), het ruime aanbod van examenvakken in de bovenbouw en een goede aansluiting op het vervolgonderwijs. Het PNC is een onderdeel van de ZAAM opleidingsschool (VU/UvA en HvA). Deze samenwerking vergroot de professionaliteit van het personeel, waarbij het leren van en met elkaar een grote rol speelt. ‘Knapper worden’ geldt dus niet alleen voor leerlingen. Kortom het PNC is een lerende organisatie die opbrengstgericht werkt. Het Pieter Nieuwland geniet het vertrouwen van de Inspectie van het Onderwijs en heeft zowel voor vwo als havo een basisarrangement.
Bijzonderheden
Het Pieter Nieuwland College maakt deel uit van stichting ZAAM interconfessioneel voortgezet onderwijs met scholen in Zaanstad, Amsterdam en Monnickendam. Deze 23 scholen verzorgen voor ruim 11.000 leerlingen het onderwijs in deze regio, van praktijkschool tot gymnasium. Het zijn herkenbare, kleinschalige scholen met een eigen gezicht, oog voor de individuele leerling en met een sterke binding met de omgeving.

Vacature

Functietitel
zorgcoördinator 
Plaatsingsdatum
2-12-2018
Met ingang van
1 maart 2019
Referentienummer
PNC-zorgco0319
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6 fte
Omschrijving
Het Pieter Nieuwland College is een havo/vwo-school in Amsterdam-Oost op loopafstand van het Amstel Station.

Eisen

Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Het Pieter Nieuwland College te Amsterdam zoekt een ervaren zorgcoördinator voor onze havo/vwo-leerlingen en ter ondersteuning van het management. Het ondersteuningsteam bestaat uit vier collega's (zorgcoordinator, RT, counselor, veiligheidscoordinator) aangevuld met OKA en specialist vanuit Altra. De zorgcoördinator stuurt het ondersteuningsteam aan, levert maatwerk voor leerlingen en is ervaringsdeskundige voor de schoolleiding. We zoeken voor de duur van het zwangerschaps- en bevallingsverlof van onze huidige zorgcoördinator iemand met een opleiding als orthodpedagoog of vergelijkbaar, liefst met ervaring in het VO.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
schaal 10
Arbeidsvoorwaarden
tijdelijk dienstverband van 0,6 fte in verband met vervanging van zwangerschaps- en bevallingsverlof van de huidige zorgcoördinator. Tenminste drie dagen beschikbaar. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Belangstellenden kunnen hun brief en CV via Meesterbaan sturen aan het Pieter Nieuwland College t.a.v. de heer P.W.L. Delsing, rector.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.