Vacature Groepsleerkracht in Amsterdam

Onderwijs

Over 5e Montessorischool Watergraafsmeer

Naam school
5e Montessorischool Watergraafsmeer
Contactpersoon
Mevr. Inge den Boer
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Montessori
Sector
Basisonderwijs
Website
Beschrijving
De 5e Montessorischool Watergraafsmeer is een grote, moderne Montessorischool (circa 600 leerlingen) gevestigd in een monumentaal gebouw met zeer ruime lokalen. Het gehele team bestaat uit zo'n vijftig enthousiaste medewerkers. Onze school wordt geroemd om zijn positieve pedagogisch klimaat. Een leuke plek om te werken! 

 

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht 
Plaatsingsdatum
30-11-2018
Met ingang van
7-1-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6
Omschrijving
Groepsleerkracht groep 1-2 Montessori PO (met pioniersgeest)
 

De 5e Montessorischool  Watergraafsmeer ​(5mw) in Amsterdam ​zoekt ​een nieuwe collega​ in de onderbouw. Het gaat om een vacature van drie dagen per januari 2019. Het gaat niet om een vervangings-aanstelling, maar ​om ​een plek in de reguliere formatie met uitzicht op een vast contract. 

Onze school is gevestigd in een monumentaal gebouw met zeer ruime lokalen. Het gehele team bestaat uit zo'n ​vijftig enthousiaste medewerkers, verdeeld over ​25 groepen in vier​ bouwen. ​Binnen een bouw van zes ​of​zeven groepen werken collega's nauw samen. De school wordt geroemd om zijn positieve pedagogisch klimaat.
 
Bezoek voor meer informatie over 5mw onze site: www.5mw.nl
of kijk op www.schoolplan5mw.nl voor een indruk van onze ​koers.
 

Eisen

Functie-eisen
Wij ​werken deze jaren aan herijking van ons Montessori-onderwijs en bezinnen ons op de basiswaarden van onze pedagogiek en didactiek. Dit is een uitdagend en inspirerend traject waarin het hele team actief participeert en experimenteert. 

We zoeken een onderbouwcollega die enthousiast wordt of al is van pionieren en graag écht werkt volgens de uitgangspunten en met de materialen van Maria Montessori .​
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Bezoek voor meer informatie over 5mw onze site: www.5mw.nl
of kijk op www.schoolplan5mw.nl voor een indruk van onze ​koers.
 
Voldoe je aan het profiel en heb je interesse? Bel dan met school (020 694 62 08) of direct met directeur a.i. Frank Zopfi (06) 36 42 90 85 of adjunct-directeur Inge den Boer (06) 81 92 98 84.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.