Vacature Conrector onderwijs in Amsterdam

Onderwijs

Over Luzac Lyceum Amsterdam

Naam school
Luzac Lyceum Amsterdam
Contactpersoon
Afdeling HR
Plaats
Amsterdam
Type onderwijs
Particulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving
Luzac biedt kleinschalig particulier onderwijs op alle niveaus. Kernwoorden voor de wijze waarop we ons onderwijs vormgeven zijn flexibiliteit en maatwerk. Gezamenlijk met de leerling stellen we ambitieuze doelen, en elke dag werken we hard om die te bereiken. Dit vraagt inzet en commitment van de leerling, maar ook van onze medewerkers. Wij kennen het eigen verhaal van de leerling en zijn betrokken bij zijn individuele leerproces. Op die manier tonen we dagelijks dat we geloven in onze leerlingen, krijgen zij zelfvertrouwen en plezier in leren en kunnen ze boven zichzelf uitstijgen. Dat is waar we het voor doen!
 

Vacature

Functietitel
Conrector onderwijs 
Plaatsingsdatum
30-11-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Omschrijving
Jij vormt samen met de rector en conrector leerlingbegeleiding het kernteam op de vestiging. In jouw rol ben je verantwoordelijk voor het werven en selecteren, begeleiden en aansturen van al het onderwijzend personeel (docenten, steunlesdocenten en surveillanten). Tevens geef je feedback op wat er zich tijdens de lesuren afspeelt. En stuur je direct op de opbrengsten zoals wettelijk vastgesteld binnen de wetgeving Voortgezet Onderwijs.

De leerlingen van Luzac Lyceum Amsterdam willen een veilige, normale, maar bovenal leuke leeromgeving, waarin zij worden uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen, waardoor zij een diploma kunnen halen op het niveau dat het beste bij ze past. Samen met je collega’s van onderwijs en leerlingbegeleiding is het je taak om dit proces goed te laten verlopen.

Eisen

Opleiding
2e graads of Overige
Functie-eisen
  • Je bent in het bezit van minimaal een HBO-diploma
  • Je hebt minimaal een tweedegraads lesbevoegdheid of bijvoorbeeld een opleiding Onderwijskunde afgerond
  • Je bent procesgericht, je hebt een visie op onderwijs(vernieuwing) en bent een expert op het gebied van didactiek
  • Je bent in staat om mensen te coachen en mee te nemen in nieuwe ontwikkelingen en processen
  • Je durft snel maar weloverwogen beslissingen te nemen en bent in staat om alle betrokken partijen ervan te overtuigen dat dit de beste beslissing is
  • Je bent constructief kritisch en neemt initiatief om zaken te verbeteren, zowel landelijk als op de eigen vestiging
  • Je bent in staat in een hectische omgeving de rust te bewaren en planmatig te werken
  • Je hebt kennis van de eisen en regelgeving Voortgezet Onderwijs
  • Pre is kennis van en ervaring met Magister, RTTI en Omza

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Werken bij Luzac is uitdagend, geen dag is hetzelfde en bij alles wat je doet zijn direct mensen betrokken. Daarnaast willen we voorop lopen in (onderwijs)ontwikkelingen en geloven we dat stilstand achteruitgang is. We zijn dus altijd in beweging, wat medewerkers de mogelijkheid biedt om zich verder te ontwikkelen en initiatieven te ontplooien.

We zijn zo georganiseerd dat de vestigingen zoveel mogelijk gefaciliteerd worden vanuit het hoofdkantoor, bijvoorbeeld door het centraal aanleveren van toetsen, maar ook de organisatie van open dagen en een CRM systeem. Daarnaast is er op het hoofdkantoor expertise aanwezig op gebieden als ICT, Finance en HR zodat de vestiging zich kan richten op de leerlingen en het onderwijs. Onze arbeidsvoorwaarden worden vastgesteld in samenspraak met onze ondernemingsraad en vastgelegd in de personeelsgids.

Het salaris voor bedraagt minimaal € 2300,- en maximaal € 4000,- bruto per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van jouw profiel.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
ls jouw visie op onderwijs aansluit bij die van Luzac en jij graag ons team komt versterken met jouw enthousiasme, dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!

Stuur ons je motivatie plus een CV t.a.v. Femke Looijenga.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.