Vacature Groei jij mee met Het Studielokaal? (ec) in Amsterdam

Onderwijs

Over Het Studielokaal

Naam school
Het Studielokaal
Contactpersoon
Dhr. Arjan Buijks
Plaats
Amsterdam
Type onderwijs
Particulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Huiswerk- en studiebegeleidingsinstituut "Het Studielokaal" is een groeiende, dynamische onderwijsorganisatie, die ruimte geeft aan docenten, leerlingbegeleiders en onderwijskundigen om in een kleinschalige omgeving scholieren en studenten met zorg en aandacht te begeleiden.

Vacature

Functietitel
Groei jij mee met Het Studielokaal? (ec) 
Plaatsingsdatum
29-11-2018
Met ingang van
per direct
Omschrijving
Wij zoeken ondernemend onderwijstalent. Herken jij je daarin? Dan is deze oproep voor jou bedoeld! Wil je meteen reageren? Klik dan op de link onderaan deze pagina.

Over ons en wat we doen
Het Studielokaal is een instituut voor ondersteunend onderwijs. We organiseren huiswerkbegeleiding, remedial teaching, bijlessen, examentraining en lente- en zomerscholen. Daarnaast bemiddelen en detacheren we vakdocenten en invaldocenten binnen het voortgezet onderwijs en maken we trainings- en coachingsprogramma's op maat. Wij werken altijd óp scholen en in samenwerking met deze scholen.

We groeien, en daar hebben we nieuwe, enthousiaste mensen bij nodig. Slimme beta's, talenwonders, economen met een rekenknobbel... maar bovenal: mensen die de ambitie hebben om te groeien binnen een dynamische onderwijsorganisatie. Die werk zien liggen en mee willen bouwen aan onze organisatie. En die in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp of directie omgeving wonen.

Er zijn meerdere rollen mogelijk, waarover we graag met je in gesprek gaan. We zoeken in de eerste plaats huiswerkbegeleiders, tutoren (een soort mentoren) en locatiecoördinatoren. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar examentrainers, bijlesdocenten, remedial teachers en (door het jaar heen) regelmatig projectmedewerkers voor IT-projecten, onderwijsontwikkeling, administratieve klussen en recruitment. Doorgaans begint de samenwerking met een kennismakingstraject als begeleider in een van onze huiswerkklassen.
 
We're hiring! Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste en ondernemende huiswerkbegeleiders, tutoren en coördinatoren.

Als huiswerkbegeleider ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van een groep van maximaal 8 leerlingen (brugklas tot eindexamen). Je bespreekt de planning en studieaanpak van de leerling, geeft tips over studievaardigheden, helpt gevraagd en ongevraagd inhoudelijk bij het leer- en huiswerk, controleert en overhoort. Onderwijl leg je de voortgang vast in het leerlingvolgsysteem, op basis waarvan ouders aan het einde van de dag een verslag ontvangen.

Als tutor werk je net als de huiswerkbegeleiders op dagelijkse basis met leerlingen in de huiswerkklas. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor je eigen leerlingengroep en contactpersoon naar de ouders toe en speel je een belangrijke rol in de assistentie van de locatiecoordinator.

De locatiecoordinator overziet op dagelijkse basis het gehele traject van voorlichting over onze huiswerkbegeleiding tot aan de uitvoering ervan, en is in staat om hierin zelfstandig te opereren. Hij/zij is op alle schooldagen aanwezig in de middaguren, in ieder geval van 13:30 tot 17:30. Als coordinator ben je tevens tutor van je eigen leerlingengroep en werk je regelmatig mee in de huiswerkklas.

De huiswerkklas is de basis van onze organisatie: wij zijn op dagelijkse basis op scholen aanwezig met een professioneel team van begeleiders, tutoren en coördinatoren. Dus in de meeste gevallen begint onze samenwerking met jou bij de huiswerkklas en bepaalt jouw ambitie en ervaring hoe snel je verder groeit. Daarnaast organiseren we door het jaar heen diverse programma's op verschillende scholen, zoals examentrainingen en lentescholen. Dus ook op projectbasis kun je met ons samenwerken!

Enthousiast? Reageer dan via de link naar onderstaand reactieformulier, dan nemen we naar aanleiding daarvan contact met je op!

Hierbij de link naar het formulier: https://goo.gl/forms/6yjmFgJ4QwxZhqHn1

Met vriendelijke groet,

Arjan Buijks
Het Studielokaal
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.