Vacature Groei jij mee met Het Studielokaal? (sk) in Amsterdam

Onderwijs

Over Het Studielokaal

Naam school
Het Studielokaal
Contactpersoon
Dhr. Arjan Buijks
Plaats
Amsterdam
Type onderwijs
Particulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Huiswerk- en studiebegeleidingsinstituut "Het Studielokaal" is een groeiende, dynamische onderwijsorganisatie, die ruimte geeft aan docenten, leerlingbegeleiders en onderwijskundigen om in een kleinschalige omgeving scholieren en studenten met zorg en aandacht te begeleiden.

Vacature

Functietitel
Groei jij mee met Het Studielokaal? (sk) 
Plaatsingsdatum
29-11-2018
Met ingang van
per direct
Omschrijving
Wij zoeken ondernemend onderwijstalent. Herken jij je daarin? Dan is deze oproep voor jou bedoeld!

Het Studielokaal is een instituut voor ondersteunend onderwijs. We organiseren huiswerkbegeleiding, remedial teaching, bijlessen, examentraining en lente- en zomerscholen. Wij werken altijd óp scholen en in samenwerking met deze scholen. Daarnaast bemiddelen en detacheren we vakdocenten en invaldocenten binnen het voortgezet onderwijs en maken we trainings- en coachingsprogramma's op maat.

We groeien, en daar hebben we nieuwe, enthouaste mensen bij nodig. Slimme beta's, talenwonders, economen met een rekenknobbel... maar bovenal: mensen die de ambitie hebben om te groeien binnen een dynamische onderwijsorganisatie. Die werk zien liggen en mee willen bouwen aan onze organisatie. En die in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp of directe omgeving wonen.

Er zijn meerdere rollen mogelijk, waarover we graag met je in gesprek gaan. We zoeken in de eerste plaats huiswerkbegeleiders, tutoren (een soort mentoren) en locatieco√∂rdinatoren. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar examentrainers, bijlesdocenten, remedial teachers en (door het jaar heen) regelmatig projectmedewerkers voor IT-projecten, onderwijsontwikkeling, administratieve klussen en recruitment. Doorgaans begint de samenwerking met een kennismakingstraject als begeleider in een van onze huiswerkklassen. 

Huiswerkbegeleider, Tutor, Coordinator, een korte schets:

Als huiswerkbegeleider ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van een groep van maximaal 8 leerlingen (brugklas tot eindexamen). Je bespreekt de planning en studieaanpak van de leerling, geeft tips over studievaardigheden, helpt gevraagd en ongevraagd inhoudelijk bij het leer- en huiswerk, controleert en overhoort. Onderwijl leg je de voortgang vast in het leerlingvolgsysteem, op basis waarvan ouders aan het einde van de dag een verslag ontvangen.

Als tutor werk je net als de huiswerkbegeleiders op dagelijkse basis met leerlingen in de huiswerkklas. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor je eigen leerlingengroep en contactpersoon naar de ouders toe en speel je een belangrijke rol in de assistentie van de locatiecoordinator. 

De locatiecoordinator overziet op dagelijkse basis het gehele traject van voorlichting over onze huiswerkbegeleiding tot aan de uitvoering ervan, en is in staat om hierin zelfstandig te opereren. Hij/zij is op alle schooldagen aanwezig in de middaguren, in ieder geval van 13:30 tot 17:30. Als coordinator ben je tevens tutor van je eigen leerlingengroep en werk je regelmatig mee in de huiswerkklas.

Omdat de huiswerkklas de basis is van onze organisatie, is dat meestal het uitgangspunt. Jouw ambitie en ervaring bepaalt hoe snel je verder kunt groeien. 

Enthousiast? Reageer dan via het volgende reactieformulier, dan neemt ons recruitment team zo spoedig mogelijk contact met je op!

Hierbij de link naar het formulier: https://goo.gl/forms/6yjmFgJ4QwxZhqHn1

Met vriendelijke groet,

Arjan Buijks
Het Studielokaal


 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.