Vacature Leerkracht groep 4 Polderrakkers Nieuw Vennep in Heemstede

Onderwijs

Over Stichting Jong Leren

Naam school
Stichting Jong Leren
Contactpersoon
Mevr. A. Pereboom
Plaats
Heemstede
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Jong Leren is een stichting voor confessioneel basisonderwijs, per 1 januari 2016 voortgekomen uit een fusie tussen VPCO De Basis en stichting de la Salle. Jong Leren heeft 29 scholen in de gemeenten Aalsmeer, Haarlemmermeer, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort en Bloemendaal. 

De opdracht van Jong Leren, het verzorgen van goed onderwijs, komt tot uiting in onze slogan: 'De kunst van het leren'.  Het woord kunst staat enerzijds voor vakmanschap, anderzijds voor creativiteit en inventiviteit. Belangrijke competenties, zeker waar het leren betreft, voor onze leerlingen, maar ook voor de volwassen professionals die bij Jong Leren werken. 

Jong Leren staat voor:
  • Ruimte geven
  • Elkaar uitdagen
  • Samen leren

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 4 Polderrakkers Nieuw Vennep 
Plaatsingsdatum
29-11-2018
Met ingang van
1 januari 2019
Referentienummer
09BH gr.4
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,1225
Omschrijving
Basisschool de Polderrakkers zoekt per 1 januari 2019 een enthousiaste en sprankelende leerkracht, die een steen wil bijdragen aan de ontwikkeling van onze leerlingen. Je werkdag is vrijdagochtend; word jij onze nieuwe collega?

Wie zijn wij en ​wat bieden we jou​?
- Basisschool de Polderrakkers is een school met ongeveer 150 leerlingen, verdeeld over 7 groepen in de wijk Linquenda in Nieuw Vennep;
- In ons team staat samenwerken hoog in het vaandel;
- We zijn een VREEDZAME school;
- Gedurende schooljaar 2017-2018 hebben we onze visie en missie opnieuw geformuleerd. We zitten nu in de fase van ‘concretiseren’; hoe zien we onze visie en missie terug in de school en op welke termijn? We oriënteren ons ook op vernieuwende elementen in ons onderwijsconcept.
- Ook gaan we de samenwerking met onze buurtschool 'Antoniusschool'(ook van Jong Leren) onderoeken en verstevigen.

het betreft een aanstelling voor groep 4 voor de vrijdagochtend, tijdelijk met uitzicht op vast. Meer uren is zeker bespreekbaar, net als direct een vaste aanstelling.

Over Stichting Jong Leren
Jong Leren is een stichting voor confessioneel basisonderwijs. Stichting Jong Leren heeft 29 scholen in de gemeenten Aalsmeer, Haarlemmermeer, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort en Bloemendaal. Onze slogan ‘De kunst van het leren’ betekent dat wij gaan voor goed onderwijs verzorgen. Belangrijk hierin vinden wij vakmanschap, creativiteit en inventiviteit. Belangrijke competenties, zeker waar het leren betreft, voor onze leerlingen, maar ook voor de volwassen professionals die bij Jong Leren werken. Jong Leren staat voor: Ruimte geven, Elkaar uitdagen, Samen leren. 

Wij ontmoeten je graag op de leukste school van de Haarlemmermeer!


 

Eisen

Functie-eisen
- passie voor kinderen
- gedrevenheid als het gaat om "het beste uit ieder kind halen'
- teamplayer 
- leergierig en een actieve houding
- enthousiast
- flexibel
- kennis van de nieuwste vakdidactiek
- breed inzetbaar
- actieve en leergierige instelling
- eventueel ervaring kleuteronderwijs
- creatief
- ICT vaardig
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LA
Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden in overleg en afhankelijk van ervaring en opleiding. 
Ben je pabo student? Informeer dan naar de mogelijkheden binnen onze stichting m.b.t. doorbetaling van je stagedag en studiekosten!
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer informatie over deze vacature kan worden ingewonnen bij de directeur Karin Koets, directeur De Polderrakkers te Nieuw Vennep. Solliciteren ook graag rechtstreekts bij de directeur.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.