Vacature Docent Natuurkunde 2e graads brugklas mavo/havo/vwo in Haarlem

Onderwijs

Over Coornhert Lyceum

Naam school
Coornhert Lyceum
Contactpersoon
Mevr. M. Rozemeijer
Plaats
Haarlem
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Coornhert Lyceum is een school voor gymnasium, atheneum, havo en mavo. Het is een prestatiegerichte school met 'hart voor de leerling'. Wij streven ernaar uit iedere leerling het beste te halen en leiden de leerling op tot het hoogst mogelijke diploma dat bij zijn/haar capaciteiten past. We bereiken dit doel met onze enthousiaste en betrokken docenten, de goed georganiseerde kleine afdelingen, het positieve leerklimaat en de persoonlijke aandacht in de begeleiding van onze leerlingen. Leerprestaties staan voorop, daarnaast wordt veel tijd en aandacht besteed aan brede persoonlijke ontwikkeling en culturele vorming. Het Coornhert Lyceum staat bekend om haar culturele activiteiten zoals muziekuitvoeringen en toneelvoorstellingen.

Vacature

Functietitel
Docent Natuurkunde 2e graads brugklas mavo/havo/vwo 
Plaatsingsdatum
29-11-2018
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
circa 0,6 fte
Aantal uren
16
Omschrijving
Het Coornhert Lyceum te Haarlem is wegens vervanging van ziekte per direct op zoek naar een docent Natuurkunde voor 16 lesuren 2e graads voor de brugklas mavo/havo/vwo


Uw motivatiebrief inclusief CV graag vóór 17 december 2018 uitsluitend via mevrouw Rozemeijer m.rozemeijer@coornhert.nl sturen.

Eisen

Opleiding
2e graads

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Uw motivatiebrief inclusief CV graag vóór 17 december 2018 uitsluitend via mevrouw Rozemeijer  m.rozemeijer@coornhert.nl sturen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.