Vacature Docent natuurkunde 2e graads in Katwijk

Onderwijs

Over Pieter Groen

Naam school
Pieter Groen
Contactpersoon
Dhr. H. de Best
Plaats
Katwijk
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo
Beschrijving
Pieter Groen (mavo, havo, vwo, tweetaligonderwijs, Pieter Groen Academy/wetenschap musicalklas en sportklas)
Pieter Groen biedt modern, ondernemend en uitdagend mavo-, havo- en vwo onderwijs van hoge kwaliteit met uitstekende resultaten. De school telt ruim 1100 leerlingen en is groeiende vanwege goede resultaten en de durf om onderwijsontwikkelingen aan te gaan. Pieter Groen is een school voor ondernemend leren, met als extra's Pieter Groen Academy (wetenschap), musical klas en sportklas. Daarnaast bieden wij tweetalig onderwijs (tto) op alle niveaus. Wij staan voor  een persoonlijke aanpak en maatwerk voor de leerling in combinatie met de modernste technologie.

Pieter Groen is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestants Christelijk perspectief.

Vacature

Functietitel
Docent natuurkunde 2e graads 
Plaatsingsdatum
28-11-2018
Met ingang van
11 februari 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,4
Aantal uren
10
Omschrijving
Over ons
Jouw uitdaging

Ben jij een enthousiaste, 2e graads bevoegd docent natuurkunde of in opleiding daarvoor? Dan hebben wij een baan voor je. Je geeft les aan de onderbouw op havo en vwo. Je brengt leerlingen in aanraking met het nut van je vak en weet ze op enthousiaste wijze naar goede resultaten te brengen. Je wilt een onderdeel zijn van de ontwikkelgroep die zich bezig houdt met vernieuwing van ons beta-onderwijs waarbij gericht wordt op samenhang en samenwerking tussen de exacte vakken.

Jouw team

Je bent lid van de sectie natuurkunde die uit 4 docenten bestaat. Naast het werken met een vaste methode, is de sectie in beweging met ontwikkelen van activerende en uitdagende didactiek en het digitaliseren van eigen onderwijsmateriaal.
 
Je wordt bij start van je loopbaan op Pieter Groen begeleid door één van je sectiegenoten en één van onze coaches. Zij maken je wegwijs in de school en in alle aspecten die daarbij horen. In het kader van deze begeleiding vinden we het belangrijk dat je in het eerste jaar dat je werkzaam bent op Pieter Groen de intervisie-bijeenkomsten bezoekt. Wanneer je startend docent bent, bieden wij je uiteraard in je eerste jaar 20% lesreductie en 10% in je tweede jaar zodat je je optimaal kunt ontwikkelen.
 

Eisen

Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
 Over jou
Jij bent

Studerend in het laatste jaar, beginnend docent of al in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid natuurkunde. Je kunt je vinden in eigenschappen als ondernemend en bevlogen. Je gaat nieuwe onderwijsmethoden niet uit de weg. Je wilt werken aan je eigen ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als didactisch. Je gaat uitdagingen, zoals jezelf ontwikkelen als mentor of tto-docent, aan. Ervaring met TTO is een pré. 
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
n.o.t.k.
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou

Een aantrekkelijke werkomgeving met professionele, leuke collega’s, een prettige werksfeer, goede begeleiding en ontplooiingsmogelijkheden. Dit alles in een prachtige omgeving direct aan de kust.
Verder bieden wij je ook:
  • Een welkomstpremie van € 6.000 / € 10.000[1] bij in dienst treding en na gebleken geschiktheid.
  • opleidingsmogelijkheden voor een tweede bevoegdheid of een tto aanvulling 
  • salaris conform cao VO
  • 13e maand
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals kortingsregelingen met diverse verzekeraars

Onze school

Pieter Groen biedt modern, ondernemend en uitdagend mavo-, havo- en vwo-onderwijs van hoge kwaliteit met uitstekende resultaten. De school telt ruim 1300 leerlingen en is groeiende vanwege goede resultaten en de durf om onderwijsontwikkelingen aan te gaan.  Pieter Groen is een school voor ondernemend leren, met als extra’s Pieter Groen Academy (wetenschap), musicalklas en sportklas. Daarnaast bieden wij tweetalig onderwijs (tto) op alle niveaus. Wij staan voor een persoonlijke aanpak en maatwerk voor de leerling in combinatie met de modernste technologie.  
Pieter Groen is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestant Christelijk perspectief.


[1] De welkomstpremie is naar rato van de betrekkingsomvang en conform de interne regels
 
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ga jij de uitdaging aan?
Ga naar www.meesterbaan.nl en upload je motivatie en cv vóór 1 januari 2019.
Meer informatie?
Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met:
Anja van Rhijn
Adjunct-directeur
 
Telefoonnummer:     06-30636553 / 0714024201
E-mail:                        a.vanrhijn@pietergroen.nl
 
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met:
Margreeth Ypma of Bert de Best
Personeelszaken
 
Telefoonnummer:     071 406 10 64 | 071 406 10 65
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.