Vacature Docent Natuurkunde in Amsterdam

Onderwijs

Over Gerrit van der Veen College

Naam school
Gerrit van der Veen College
Contactpersoon
Mevr. Vaandering
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Het Gerrit van der Veen College is een relatief kleine school voor havo en vwo in Amsterdam. We hebben 880 leerlingen en 105 medewerkers. We zijn een interconfessionele school. Dat betekent dat bij ons elke leerling en elke medewerker vanuit elke (geloofs)overtuiging van harte welkom is. Op het Gerrit van der Veen College hebben medewerkers en leerlingen respect voor elkaar ongeacht geloof of afkomst. Door onze kleinschaligheid zijnWe zijn we een school waar je jezelf kunt en mag zijn, waar je gezien en gekend wordt, waar je werkt en leert in een prettige en veilige omgeving en samen leert en leeft. We zijn een erkende cultuurprofielschool en geloven dat kunst en cultuur een onmisbare bijdrage leveren aan de ontwikkeling van (jonge) mensen en een belangrijke voorwaarde voor succesvol leren zijn. We zijn een DansMuziek (DAMU) school en werken samen met de Nationale Ballet Academie en met Lucia Marthas School of Performing Arts en het conservatorium van Amsterdam.

 
Bijzonderheden
Het Gerrit van der Veen College maakt deel uit van stichting ZAAM interconfessioneel voortgezet onderwijs met scholen in Zaanstad, Amsterdam en Monnickendam. Deze 23 scholen verzorgen voor ruim 11.000 leerlingen het onderwijs in deze regio, van praktijkschool tot gymnasium. Het zijn herkenbare, kleinschalige scholen met een eigen gezicht, oog voor de individuele leerling en met een sterke binding met de omgeving.

Vacature

Functietitel
Docent Natuurkunde 
Plaatsingsdatum
27-11-2018
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 fte
Aantal uren
14
Omschrijving
Het Gerrit van der Veen College is misschien wel de leukste school van Amsterdam. We zijn een fijne en relatief kleinschalige havo-vwo cultuurprofielschool gehuisvest in een karakteristiek monumentaal pand in Amsterdam Zuid. We zijn een school waar je jezelf kunt en mag zijn, waar je gezien en gekend wordt en waar je samenwerkt en -leert in een prettige en veilige omgeving.
 
We zijn met ingang van gisteren op zoek naar een docent Natuurkunde.  De vacature geeft bij gebleken geschiktheid zicht op eigen uren.  We zoeken een nieuwe collega voor 0,6 FTE. Het gaat om lessen in de bovenbouw en onderbouw, inclusief een eindexamenklas: 5 havo, 5vwo, 4havo en twee keer een derde klas.
De precieze verdeling en het precies aantal FTE is afhankelijk van de reacties.
Wij zoeken een betrokken, enthousiaste, vakkundige, leergierige, positieve en liefst eerstegraad bevoegde collega die ervaring heeft in het voortgezet onderwijs en havo- en vwo-leerlingen kent. We zoeken goede docenten en collega’s die willen samenwerken in de sectie en in de school.

U kunt uw sollicitaties, via Meesterbaan, richten aan de heer J.Dienske, rector.  De vacature sluit op 6 december 2018;  de sollicitatiegesprekken zullen zo spoedig mogelijk plaatsvinden.
 

Eisen

Opleiding
1e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.