Vacature Leerkracht groep 5 De Brug Aalsmeer in Heemstede

Onderwijs

Over Stichting Jong Leren

Naam school
Stichting Jong Leren
Contactpersoon
Mevr. A. Pereboom
Plaats
Heemstede
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Jong Leren is een stichting voor confessioneel basisonderwijs, per 1 januari 2016 voortgekomen uit een fusie tussen VPCO De Basis en stichting de la Salle. Jong Leren heeft 29 scholen in de gemeenten Aalsmeer, Haarlemmermeer, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort en Bloemendaal. 

De opdracht van Jong Leren, het verzorgen van goed onderwijs, komt tot uiting in onze slogan: 'De kunst van het leren'.  Het woord kunst staat enerzijds voor vakmanschap, anderzijds voor creativiteit en inventiviteit. Belangrijke competenties, zeker waar het leren betreft, voor onze leerlingen, maar ook voor de volwassen professionals die bij Jong Leren werken. 

Jong Leren staat voor:
  • Ruimte geven
  • Elkaar uitdagen
  • Samen leren

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 5 De Brug Aalsmeer 
Plaatsingsdatum
27-11-2018
Met ingang van
1 januari 2019
Referentienummer
10OR gr5
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4250/0,5750
Omschrijving

De Brug in Aalsmeer zoekt voor groep 5 m.b.t. een zwangerschapsvervanging een enthousiaste juf of meester die ons team tijdelijk komt versterken en kennis wil maken met een van de leukste scholen van Aalsmeer.

De Brug;
Over onze school De Brug is een school, van ongeveer 200 leerlingen, met kansen voor alle leerlingen. Ieder kind wordt geholpen bij het ontwikkelen van emotionele, sociale, cognitieve,creatieve en lichamelijke vaardigheden. Verschillen bestaan en worden gewaardeerd. Hiervoor zijn respect voor elkaar en een veilige omgeving noodzakelijk. Wij willen als school een veilige leeromgeving bieden waarbij kinderen zich in een ononderbroken ontwikkelingsproces kunnen ontwikkelen. Op De Brug hebben we een team van onderwijsprofessionals samengesteld waarin een mooie afwisseling aanwezig is van startende leerkrachten tot jarenlange ervaring. Een team waarin iedereen zich thuis kan voelen. Ons team is kritisch, we denken mee met de ontwikkelingen binnen de school en kijken continu naar waar ons onderwijs goed is en waar het beter kan. 

Voor meer specifieke informatie over de school kunt u de site van de school bekijken.

Ben jij een startende of ervaren leerkracht, houd je wel van een uitdaging en wil je je graag verder ontwikkelen? Bij Jong Leren krijg je hiervoor de ruimte!

Werken bij een school van Jong Leren betekent dat je staat voor je vak en dat je de ruimte krijgt om dit met veel plezier, creativiteit en inventiviteit uit te oefenen. Jong Leren staat voor goed onderwijs en we stimuleren medewerkers en leerlingen het maximale uit zichzelf te halen. 

Over Stichting Jong Leren
Jong Leren is een stichting voor confessioneel basisonderwijs met 29 scholen. Onze slogan ‘De kunst van het leren’ betekent dat wij gaan voor goed onderwijs verzorgen. Belangrijk hierin vinden wij vakmanschap, creativiteit en inventiviteit. Belangrijke competenties voor onze leerlingen, maar zeker ook voor de volwassen professionals die bij Jong Leren werken. Jong Leren staat voor: Ruimte geven, Elkaar uitdagen, Samen leren.


 

Eisen

Functie-eisen
- bezit goede vakkennis
- passie voor het werken met kinderen
- je bent enthousiast en hebt uiteraard veel plezier in je werk!
- teamplayer
- affiniteit met ICT

Wat verwachten wij van je?
We zijn een moderne protestants christelijke basisschool in de wijk Nieuw-Oosteinde. Onze kernwaarden zijn samen, talent en toekomst die we onder andere d.m.v. de methodes vierkeerwijzer en de Kanjertraining vorm geven. Kinderen kunnen op De Brug hun talenten ontwikkelen en ontdekken. Wij zoeken een leerkracht die hier ervaring mee heeft of de eigenschappen heeft om dit zichzelf snel eigen te maken. 

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
in overleg
Arbeidsvoorwaarden
LA of 
Een tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast; onder voorwaarden is direct een vaste aanstelling eventueel bespreekbaar.

Bij kleine vacatures is een aanvulling van je uren, een koppeling van twee vacatures of een deel meedraaien in onze invalpool altijd mogelijk - vraag er naar bij onze afdeling P&O! 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Je kunt met vragen terecht bij De Brug in Aalsmeer.
Je sollicitatie stuur je bij voorkeur rechtstreeks naar de directeur van deze school.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.