Vacature Onderwijsassistent in Haarlem

Onderwijs

Over Antoniusschool IKC Haarlem (Satelliet)

Naam school
Antoniusschool IKC Haarlem (Satelliet)
Contactpersoon
Mevr. Sharon Tjong a Hung
Plaats
Haarlem
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Speciaal (Basis) Onderwijs
Beschrijving
De Aloysius Stichting is een landelijke onderwijsstichting. De 32 scholen zijn verdeeld over 54 locaties in 27 gemeenten. 
Aloysius is er voor kinderen en jongeren van 4 tot 27 jaar die het beste op hun plek zijn in het speciaal basisonderwijs of 
het speciaal (voortgezet) onderwijs. Op de scholen zitten zo’n 3500 leerlingen. 
 
Aloysius geeft ook onderwijs aan leerlingen in justitiële jeugdinrichtingen en jeugdzorginstellingen. Daarnaast ondersteunt, 
adviseert en begeleidt ze leerlingen en onderwijsteams in (regulier) onderwijs en opvang in diverse samenwerkingsverbanden passend onderwijs in Nederland.   
 
De bijna 1.000 medewerkers bij Aloysius werken met een grote betrokkenheid vanuit de kernwaarden kracht, onvoorwaardelijkheid en passie. En dat is ook zichtbaar voor de leerlingen, hun ouders en de netwerkpartners.

Antoniusschool IKC Haarlem (so)
In Integraal Kind Centrum (IKC) Haarlem werkt de Antoniusschool samen met het speciaal basisonderwijs, jeugdhulp en zorg. Wij verzorgen er het speciaal onderwijs (so).
Als IKC-partners bieden wij onderwijs en begeleiding op maat, aan kinderen van nul tot dertien jaar met een specifieke ondersteuningsvraag. Deze integrale samenwerking zorgt ervoor dat wij maatwerk kunnen bieden en kinderen écht centraal kunnen zetten. Samen werken we aan hun zelfvertrouwen, eigenwaarde, zelfredzaamheid, weerbaarheid en brede ontwikkeling.
www.antoniushaarlemzuid.nl
 

Vacature

Functietitel
Onderwijsassistent 
Plaatsingsdatum
27-11-2018
Met ingang van
7-1-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
0,6
Omschrijving
Wat doe je?
Als onderwijsassistent ondersteun en begeleid je onze leerlingen, onder leiding van de leerkracht. Je helpt met administratieve en uitvoerende taken en (buitenschoolse) activiteiten. Denk aan het voorbereiden van lessen, nakijkwerk of het inrichten van de leeromgeving.
 
Wat breng je mee?
Sociaal en communicatief vaardig? Handig met ICT? Flexibel? Kun jij goed samenwerken en organiseren? Breng jij lesstof goed over? Herken jij je in onze kernwaarden en onderwijsvisie? Wil jij blijven leren? Reageer dan snel!

Kijk op www.werkenbijaloysius.nlvoor deze en andere vacatures, de functiebeschrijving, arbeidsvoorwaarden, informatie over onze school en stichting en jouw loopbaanmogelijkheden. Haal als onderwijsassistent via ons bijvoorbeeld je diploma leerkracht.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Voor vragen kan je contact opnemen met Simone de Waart, 06-57620997
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.