Vacature leerkracht ontwikkelingsgericht onderwijs in Amsterdam

Onderwijs

Over De Odyssee

Naam school
De Odyssee
Contactpersoon
Mevr. Veldman
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Oecumenisch
Type onderwijs
OGO
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Basisschool De Odyssee te Amsterdam, Een school waar we ontwikkelingsgericht werken in alle groepen. We hebben momenteel 475 leerlingen tegen de zomervakantie zullen meer dan 500 leerlingen in de school hebben, verdeeld over 20 groepen. Een school waar veel zaken goed geregeld zijn volgens de inspectie van het onderwijs. We zijn een school met enthousiaste hardwerkende leerkrachten. We vinden het heel belangrijk om goed te kijken naar de behoeften van de leerlingen en daar ons onderwijs in overleg met de ouders zo veel mogelijk op aan te passen. Bij ons ontwerp je samen met de kinderen je onderwijs. We werken met een continurooster op ma, di, do en vr. Op woensdag gaan de kinderen om 12.15 uur naar huis. Tijdens de pauze werkt een externe organisatie met de kinderen, hierdoor hebben de leerkrachten pauze. Voor meer informatie, kijk even op onze website.
We maken deel uit van Amos een Amsterdams schoolbestuur met 28 scholen.
 

Vacature

Functietitel
leerkracht ontwikkelingsgericht onderwijs 
Plaatsingsdatum
26-11-2018
Met ingang van
1 aug 2019
FTE
1,0000
Omschrijving
Voor het nieuwe schooljaar zijn we op zoek naar een middenbouw leerkracht voor vijf dagen in de week (eventueel parttime).  Samen met je collega's op je leerplein geef je de inhoud van het ontwikkelingsgerichte onderwijs vorm middels thema's die 6 tot 8 weken duren. Je gaat op zoek naar de echte wereld buiten de school of haalt de echte wereld naar binnen.  Rekenonderwijs geven we middels een methode. Voor de andere vakken gebruiken we de methodes hoofdzakelijk als bronnenboeken.
Je komt in een heel leuk team dat goed kan samenwerken. Onze school wordt bezocht door heel fijne ouders met ontzettend leuke kinderen. Je kunt bij ons gratis parkeren bij de school, bijna uniek in Amsterdam! Onze school is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
Vanuit de regio Haarlem ben je in 20 tot 25 minuten bij ons om te beginnen aan een mooie nieuwe werkdag.

We ontvangen graag een motivatiebrief en een CV. Wil je een dagje met een leerkracht meelopen bel ons, dan maken we een afspraak.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.