Vacature (sr.) leraar in Amsterdam

Onderwijs

Over St Jozefschool

Naam school
St Jozefschool
Contactpersoon
Mevr. Reina Atteveld
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Aan de rand van het Amsterdamse bos staat de Sint Jozefschool precies op de grens tussen Amsterdam en Amstelveen. Kinderen uit Amsterdam-Buitenveldert en Amstelveen zitten op school. De Sint Jozefschool is een kwalitatief goede reguliere basisschool met mooie resultaten. Er zijn 6 kleutergroepen en 12 groepen 3 t/m 8. Dat betekent dat er van iedere groep een parallelgroep is. Leerkrachten kunnen zo intensief samenwerken.  Wij werken met het GIP model (dobbelsteen, stoplicht en TimeTimer) en het directe instructie model. De komende jaren wordt de ingezette schoolontwikkeling voortgezet en richten we ons nog meer op het primaire proces d.v.m. uitdagend en boeiend onderwijs waarbij het accent ligt op coöperatieve werkvormen, feedback geven en doelen stellen. De 21ste-eeuwse vaardigheden maken hier ook deel van uit. De Sint Jozefschool heeft de katholieke identiteit en is een actieve èn sportieve school met veel uitstapjes in Amsterdam en omstreken. Voor meer informatie wordt u uitgenodigd de website te bekijken.

Vacature

Functietitel
(sr.) leraar 
Plaatsingsdatum
26-11-2018
Met ingang van
1-2-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6
Omschrijving
Het positieve pedagogische klimaat staat hier centraal staat en hier wordt volop gewerkt aan boeiend en uitdagend onderwijs voor alle leerlingen, zoals onderzoekend leren. Onze school is een leuke school die hard werken combineert met culturele en sportieve activiteiten, zodat er een gezonde balans ontstaat waarin het leren èn beleven / ervaren samengaan. Geïnspireerd? Lees dan snel verder.

De functie van (Senior) Leerkracht bij de Sint Jozefschool
We werken met moderne methodes volgens een leerstofjaarklassensysteem waarbinnen gedifferentieerd wordt. Naast de reguliere vakken bieden we de zaakvakken thematisch aan middels Blink, een geïntegreerde methode waarin het onderzoekend leren centraal staat.  Komende jaren zullen andere vakken geïntegreerd gaan worden binnen deze thema’s waardoor ons onderwijs nog betekenisvoller wordt. Daarnaast verdiepen wij ons al enkele jaren in het ‘leren zichtbaar maken’ (gebaseerd op John Hattie) en willen we onze leerlingen meenemen hierin door hen meer verantwoordelijkheid voor het eigen leren / ontwikkelen te geven. We creëren een leerrijke omgeving, we werken met doelenposters, benutten coöperatieve werkvormen en vinden feedback geven belangrijk.  We doen dit samen als team, zodat leren van en met elkaar, mogelijk is. We zijn op zoek naar een actieve, liefst ervaren, (senior) leerkracht die graag ons team wil komen versterken en de begeleiding voor een leuke groep 6 op een fijne en goede manier kan invullen. De nieuwe collega staat open voor de gedifferentieerde werkwijze waarop de groepen 6 nu hun onderwijs organiseren. De samenwerking met parallelcollega’s heeft hierin een duidelijke positieve meerwaarde.
 
Jouw groep en de aanstelling
Je gaat aan de slag in groep 6 en hebt 1 parallelgroep 6 naast je werken. Er is in totaal wtf 1,0 beschikbaar, fulltime of parttime (drie dagen) werken behoort tot de mogelijkheden.
 

Eisen

Functie-eisen
Wat voor Leerkracht ben jij en wat neem je mee?
  • Een afgeronde Pabo-opleiding
  • Affiniteit met de bovenbouw en een duidelijke visie op het leren en ontwikkelen van kinderen
  • Liefst ervaren of een enthousiaste, daadkrachtige starter, die het vak wil leren
  • Zin in samenwerking met een parallel collega of eventuele duo-partner en andere teamleden  
Als je jezelf moet beschrijven herken je je als een leerkracht met een actieve sprankelende houding, als iemand die graag samenwerkt met collega’s aan passend en uitdagend onderwijs en die zelf ook graag wil leren. Je bent in staat om in een grote groeiende school met hoogopgeleide ouders het onderwijs aan een fijne groep 6 vorm te geven. Je bent een gemotiveerde leerkracht die ook graag met onderwijsvernieuwingen wil oefenen en een positieve bijdrage kan geven aan de schoolontwikkeling. Na het eerste jaar kan dat door participatie in een van de  ontwikkelteams (Engels, Boeiend Onderwijs, Blink).
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10 of L11 afhankelijk van de functie
Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod
  • Een baan op de leukste school in Buitenveldert
  • Goede opleidingsmogelijkheden & begeleiding
  • Deelnemen aan onderzoeksteams en leerteams
  • Onderdeel uitmaken van ASKO scholen met een passie voor kwalitatief goed onderwijs
  • Financieel aantrekkelijke reiskostenvergoeding 
  • ASKO-studiedag voor iedere medewerker  
Onderdeel van ASKO scholen
De ASKO zet zich bewust en actief in voor kwalitatief goed onderwijs. De ASKO vormt het bestuur van 32 basisscholen in Amsterdam en omstreken. De scholen hebben verschillende onderwijsconcepten waardoor je als leerkracht kennis kunt maken met meerdere vormen van onderwijs. ASKO is actief met innovatieve ontwikkelingen, zoals traineeship voor startende leerkrachten, verrijkingsonderwijs, 21 ste eeuwse vaardigheden, de Day A Week school (project voor hoogbegaafde kinderen), Onderwijstijdverlenging, Opleiden in de School en leren met ICT.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben je geïnteresseerd en wil je aan de slag als Leerkracht bij de Sint Jozefschool?
Neem dan meteen contact met ons op zodat we zo snel mogelijk kennis kunnen maken. We ontvangen graag jouw cv en korte motivatie via de solliciteerknop op de website!
Contactpersoon: Jeanette Voogt of Reina Atteveld Directie van de Sint Jozefschool Kalfjeslaan 370.
Tel 020 6432020.
j.voogt@askoscholen.nl of r.atteveld@askoscholen.nl
Website: www.sintjozefschoolamsterdam.nl
 
 
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.