Vacature Onderwijsassistent PO in Amsterdam

Onderwijs

Over DENISE PO

Naam school
DENISE PO
Contactpersoon
Mevr. A. Alkemade
Plaats
Amsterdam
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
De Nieuwe Internationale School van Esprit (DENISE) biedt algemeen toegankelijk internationaal onderwijs van hoge kwaliteit vanuit de realiteit van nu en de collectieve verantwoordelijkheid voor de toekomst van de wereld waarin wij leven.

De Nieuwe Internationale School van Esprit wil dit bereiken door het aanbieden van breed internationaal onderwijs en tevens een goede basis bieden voor het opgroeien in de Nederlandse samenleving. In het basisonderwijs heeft de school gekozen voor het International Primary Curriculum (IPC), een breed thematisch opgebouwd programma. Naast de academische leerdoelen legt DENISE ook grote nadruk op de individuele ontwikkeling van iedere leerling door het stellen van persoonlijke leerdoelen. Bijzondere aandacht wordt besteed aan ontwikkeling van kwaliteiten als bedachtzaamheid, veerkracht, aanpassingsvermogen en internationaal bewustzijn. De school is een plaats waar ouders actief deelnemen en helpen met  het vormgeven van het internationale profiel van de school als gemeenschap.

Ons doel is zorg te dragen voor een kwalitatief tweetalig programma vanaf het eerste schooljaar. We bouwen daarbij zoveel mogelijk op de eerste taal van de leerling. Met de hulp van een Engelse- en een Nederlandse leerkracht, ondersteunt door twee onderwijsassistenten, worden leerlingen in staat gesteld zich in beide talen te ontwikkelen.

We zijn een jonge school in opbouw en je  komt dan ook niet in een gespreid bedje terecht. We bieden je wel een professioneel en enthousiast team, waar je de ruimte krijgt om je eigen verantwoordelijkheid te pakken binnen de expertise die je ons biedt.
 

Vacature

Functietitel
Onderwijsassistent PO 
Plaatsingsdatum
26-11-2018
Met ingang van
07-01-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6
Omschrijving
Per 7 januari 2019 zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

Onderwijsassistent PO (0,6 fte, 3 werkdagen, in ieder geval donderdag en vrijdag)

We zoeken een assistent die ons team kan versterken en die niet hecht aan een vast(staande) structuur, maar in staat is mee te bewegen met een school in opbouw. In verband met onze leerling populatie is het van belang dat je Engels kunt verstaan, je werkzaamheden zijn echter in het Nederlands.

Eisen

Functie-eisen
Je ondersteunt de docenten bij hun werk in de breedste zin van het woord. Hierbij kun je denken aan:
  • allerlei praktische klusjes om de docent te ontlasten, zoals lamineren, kopiĆ«ren, spullen in de klas klaarzetten en opruimen etc;
  • het helpen van individuele leerlingen en kleine groepjes leerlingen met zelfstandig werken en specifiek bij de Nederlandse taal, rekenen en lezen;
  • uitvoeren van de pleinwacht tijdens pauzes, het begeleiden van schoolzwemmen, excursies en schoolreisjes.
Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling tot 31 juli 2019. Bij goed functioneren bestaat de mogelijkheid tot een aanstelling voor onbepaalde tijd. SalariĆ«ring vindt plaats conform de CAO-PO in schaal 4, afhankelijk van werkervaring en opleiding.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
cao-PO 4

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie over bovenstaande kun je contact opnemen met de teamleider mevrouw J.A. Colson via 020-4802700.

Tevens verwijzen wij je naar onze website: http://denise.espritscholen.nl/home/

Je kunt tot en met 10 december 2018 op deze vacature reageren.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.