Vacature Docent Nederlands in Breda

Onderwijs

Over Rijksoverheid

Naam school
Rijksoverheid
Contactpersoon
Afdeling P&O
Plaats
Breda
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro, vmbo
Beschrijving
Rijksoverheid

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
26-11-2018
Referentienummer
116013
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
Omschrijving
Docent Nederlands
Ministerie van Defensie
 
Functieomschrijving
Het TalenCentrum Defensie, onderdeel van de Nederlandse Defensie Academie, draagt bij aan een effectieve en hoogwaardige professionele communicatie van Defensiepersoneel met (inter)nationale samenwerkingspartners, zowel op operationeel als op beleidsmatig en diplomatiek niveau. Om dit doel te bereiken, versterk jij als gedreven, ervaren en flexibele docent Nederlands ons team.
 
Jij bent als docent Nederlands in team Opleidingen II inzetbaar bij diverse opleidingen binnen Defensie. Je verzorgt zowel lessen op de faculteit voor de academische officiersopleiding als voor de verkorte officiersopleiding op de Koninklijke Militaire Academie. Daarnaast geef je diverse maatwerktrainingen aan Defensieonderdelen. De focus van het onderwijs ligt op schrijfvaardigheid.
 

Eisen

Functie-eisen
  • Je hebt wo-niveau, je hebt een academische of hbo-studie Nederlands afgerond en je beschikt over een eerstegraads lesbevoegdheid Nederlands.
  • Je hebt ervaring met lesgeven, bij voorkeur op hbo- en/of wo- niveau, en je bent vaardig in het ontwikkelen van taalonderwijs op dit niveau.
  • Je maakt gebruik van moderne onderwijsvormen en –middelen, en je bent vaardig in het maken en verwerken van toetsen en toetsresultaten.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met werken binnen Defensie.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Salarisniveau: schaal 10
Salarisomschrijving: Het salaris is gebaseerd op een 38-urige werkweek.
Maandsalaris: Min €2.600 – Max. €4.123 (bruto)
Dienstverband: Tijdelijke aanstelling voor de duur van project / traject / werkzaamheden
Contractduur: 1 jaar
Minimaal aantal uren per week: 38
Maximaal aantal uren per week: 38
 
Overige arbeidsvoorwaarden
Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering van 6,4%, de zogeheten dertiende maand. Defensie hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 75% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer.
 

 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
  • De vacature wordt gelijktijdig in en extern gepubliceerd. Wanneer er interne kandidaten zijn, worden zij als eerste in beschouwing genomen.
  • Het geven van een proefles kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.
  • De standplaats van deze vacature is Breda, maar je reist ook naar andere Defensielocaties om daar lessen te verzorgen.
 
Digitaal solliciteren
Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Een ieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.