Vacature Groepsleerkracht in Tholen

Onderwijs

Over Montessorischool de Kraal

Naam school
Montessorischool de Kraal
Contactpersoon
Dhr. Capel
Plaats
Tholen
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Montessori
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Kleine klassen, persoonlijke aandacht
Kinderen leren zelfstandig werken en verantwoording nemen
De montessorimethode brengt talenten tot bloei
Ontwikkeling van kind in beeld via professioneel leerlingvolgsysteem
Ouders doen mee en beslissen mee
Continu rooster: lunchen op school

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht 
Plaatsingsdatum
23-11-2018
Met ingang van
01-01-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,42
Omschrijving
Montessorischool de Kraal in Tholen zoekt een groepsleerkracht voor ongeveer 0,42 wtf, met mogelijk uitzicht op uitbreiding na de zomervakantie. Onze voorkeur gaat uit naar een leerkracht voor de bovenbouw (groep 7/8). Maar alles is bespreekbaar, dus laat je niet weerhouden te solliciteren!

Onze school is een kleine maar groeiende neutraal bijzondere basisschool voor kinderen van 4 tot 12 jaar. We hebben vier combinatiegroepen, een team van 6 groepsleerkrachten, een vakleerkracht gym, een intern begeleider, een facilitair-administratief medewerker en een schoolleider. Ontdek De Kraal zelf op onze nieuwe website: www.montessorischooldekraal.nl!

Functieomschrijving
We zoeken een leerkracht die vorm kan geven aan het specifieke karakter van de bovenbouw met alle plezier en uitdagingen die daar bij komen kijken. Vanuit de expertise die jij hebt of gaat ontwikkelen op het gebied van montessorionderwijs help je ons mee met het vormgeven van dit onderwijsconcept in de 21e eeuw. Observeren en differentiëren zijn wezenlijke vaardigheden die je als leerkracht op onze school nodig hebt, maar natuurlijk ook de energie en positieve instelling om met de kinderen een fijne pedagogische sfeer te scheppen. Ons onderwijs is niet standaard, maar ook niet zonder kaders: het is vrijheid in gebondenheid. Je bent enthousiast, sociaal, kunt goed samenwerken en beschikt over een sterke affiniteit om te werken met leerlingen in de bovenbouw. Je komt in een hecht team en een kleine, warme school waar iedereen elkaar kent en helpt. Als je nog geen montessori-ervaring hebt, ben je bereid om daartoe de bijbehorende opleiding te volgen naast je aanstelling, op kosten van De Kraal.

Eisen

Functie-eisen
De ideale kandidaat
  • Bevoegd leraar basisonderwijs
  • Bij voorkeur Montessoridiploma en ervaring
  • Bij voorkeur gymbevoegdheid
  • Sterke affiniteit met het werken in de bovenbouw
  • Ervaring met Parnassys of soortgelijke systemen
  • Creatief, lerend, zelfreflectief
  • Talent in klassenmanagement
  • In staat zijn om op basis van (o.a. toets-)gegevens groepsoverzichten en -plannen te maken die resulteren in uitdagende onderwijssituaties en de prestaties van de kinderen verhogen

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LA

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Gezien de korte feestmaand december vragen we je om snel, uiterlijk woensdag 12 december, te reageren en rekening te houden met een spoedige uitnodiging.

Sollicitaties kun je per email richten aan Koert Capel, directeur van Montessorischool De Kraal, op het volgende emailadres: koert@montessorischooldekraal.nl . Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact met hem opnemen: tel. 06 46 904 134.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.