Vacature Docent Culturele & Kunstzinnige Vorming in Diemen

Onderwijs

Over Randstad Onderwijs Amsterdam

Naam school
Randstad Onderwijs Amsterdam
Contactpersoon
Dhr. Edwin Vermeeren
Plaats
Diemen
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Bij Randstad hebben we altijd een breed aanbod aan onderwijs vacatures. De onderwijsspecialisten zijn dagelijks opzoek naar de optimale match tussen school en docent. Zo bieden wij bijvoorbeeld vaak vacatures voor docenten Nederlands, Engels en Wiskunde. Daarbij zijn ook andere vakken zoals Economie, Natuur en Scheikunde, Verpleegkunde en Techniek vakken waarvoor er vaak mooie vacatures openstaan.

Goede docenten zijn bij Randstad aan het juiste adres vanwege het diverse vacature aanbod door het hele land en vanwege de onderwijs specialisten die elke docent van persoonlijk advies voorzien en samen met hem of haar opzoek gaan naar de school die het beste past. Ben jij opgeleid als docent en ben je benieuwd naar wat de markt op het gebied van Onderwijs te bieden heeft? Schrijf je dan in bij Randstad Onderwijs zodat wij jou kunnen bereiken als wij een perfect passende baan voor jou hebben gevonden.
 
Bijzonderheden
Randstad Onderwijs helpt jou graag aan jouw ideale baan in het onderwijs. Ook kun je bij ons terecht voor opleidingen om vervolgens aan de slag te gaan als docent.

Vacature

Functietitel
Docent Culturele & Kunstzinnige Vorming 
Plaatsingsdatum
22-11-2018
Met ingang van
3-12-218
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,75
Aantal uren
20
Omschrijving
VACATURE DOCENT CKV
 
 Ben je ambitieus en wil je deze ambitie overbrengen op de leerlingen? Kun je de leerling van nu modern onderwijs brengen, kun je goed rekening houden met verschillen tussen leerlingen en is jouw doel leerlingen zelfstandig te leren denken en eigen verantwoordelijkheid bij te brengen?  Dan is dit jouw baan!
 
Wat ga je doen?
Voor een VMBO-TL zijn we per direct op zoek naar een docent Culturele & Kunstzinnige Vorming. Je gaat les geven aan zowel onderbouw als bovenbouwklassen. Het betreft een aanstelling van 0,8 fte en zal duren tot het einde van het schooljaar.

Als docent CKV het je de volgende taken:
·  Het voorbereiden en geven van lessen
·  Coachende wijze van lesgeven
·  Het ontwikkelen van lesmateriaal
·  Het maken en beoordelen van toetsen
 
Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag bij een kleinschalige school in Amsterdam. De school heeft ICT hoog in het vaandel staan en in de meeste vakken is dit onderdeel geïntegreerd. Vanwege de kleinschaligheid kent iedereen elkaar en past de persoonlijke benadering en het werken op de relatie goed bij de doelgroep. De school staat bekend om de zorg voor een brede ontwikkeling. Het vak Beeldende Vorming is een examenvak. Hiernaast is de school onderdeel van een groter bestuur en garandeert een goede doorstroom naar andere schooltypen.
 
 Wat vragen wij van je?
·  Je hebt een onderwijsbevoegdheid voor het het vak Beeldende Vorming
·   Je hebt ervaring als docent CKV/Beeldende Vorming
·   Bekend met en vaardig in ICT
·  Je bent pedagogisch sterk
·  Je bent bekend met de Amsterdamse/stadse jongerencultuur

Salaris
Het salaris is gebaseerd op de VO cao. Dit houdt in schal LB met een max van €4079,- bruto bij een fulltime aanstelling. Daarnaast bieden we goede arbeidsvoorwaarden volgens de VO cao, waaronder een eindejaarsuitkering van 7,4%.  

Waarom werken bij Randstad Onderwijs?.
Wij zetten ons volledig voor je in en zorgen dat je altijd bij ons terecht kan voor vragen, coaching of hulp. Doordat wij een groot netwerk hebben in het Voortgezet Onderwijs maar ook in het MBO kunnen we kijken naar interessante vervolgstappen en een waardevolle bijdrage leveren aan jouw onderwijsloopbaan.
 
Spreekt jou dit aan? Solliciteer dan of mail Randstad Onderwijs. (edwin.vermeeren@nl.randstad.com

Eisen

Opleiding
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB Voortegezet Onderwijs
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.