Vacature VERVANGING LEERKRACHT GROEP 6/7 OP EEN SBO SCHOOL IN AMSTERDAM-NOORD in Amst...

Onderwijs

Over DE BREDE SELECTIE

Naam school
DE BREDE SELECTIE
Contactpersoon
Mevr. Hogendorp
Plaats
Amsterdam
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
DE BREDE SELECTIE is een samenwerkingsinitiatief van acht schoolbesturen en verzorgt oplossingen voor alle korte en langdurende vervangingen voor alle 110 openbare scholen  voor primair onderwijs in Amsterdam. De samenwerkende schoolbesturen zijn: AWBR, OOadA, STAIJ, Sirius, Innoord, STWT, Orion en VierTaal. 

DE BREDE SELECTIE zoekt voor korte en langdurende vervangingen op 110 gevarieerde openbare scholen in Amsterdam breed inzetbare, enthousiaste leerkrachten voor basis- en speciaal (basis)onderwijs.

 
Bijzonderheden
DE BREDE SELECTIE werkt alleen met bevoegde leerkrachten. 4e jaars PABO-studenten worden wel uitgenodigd om alvast te solliciteren.

Vacature

Functietitel
VERVANGING LEERKRACHT GROEP 6/7 OP EEN SBO SCHOOL IN AMSTERDAM-NOORD 
Plaatsingsdatum
20-11-2018
Met ingang van
08-01-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0.6000
Omschrijving
DE BREDE SELECTIE zoekt: 

In verband met een zwangerschapsverlof, zoeken wij voor een SBO school in Noord, een leerkracht voor groep 6/7. De aanvraag is voor de dinsdag, donderdag en vrijdag. Het start op 8 januari a.s. en zal zeker tot de meivakantie duren.  

Er is veel aandacht voor het individuele kind. Het doel is om leerlingen zo te ontwikkelen zodat ze kunnen doorstromen naar een passende vorm van vervolgonderwijs. Zij besteden veel aandacht aan taal en rekenen omdat het belangrijk is dat de leerlingen zich later goed kunnen redden. Naast het overdragen van kennis, besteedt men aandacht aan de culturele en lichamelijke ontwikkeling van de leerlingen. Elk jaar zijn er uitstapjes en worden veel buitenschoolse (sport)activiteiten georganiseerd. 

Eisen

Functie-eisen
PABO

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Volgens CAO
Arbeidsvoorwaarden
Conform CAO 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.