Vacature Docent Aardrijkskunde 1e graads in Amsterdam

Onderwijs

Over Damstede

Naam school
Damstede
Contactpersoon
Dhr. B. Amenchar
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Het Damstede Lyceum wil een school zijn waarin gedacht wordt vanuit de leerling, waar onze leerlingen zich gezien voelen, waar personeel en leerlingen van en met elkaar leren en elkaar helpen. Personeel en leerlingen tonen verantwoordelijkheid voor elkaar en voor hun omgeving, zodat een veilige leer- en leefwereld ontstaat. Het is onze ambitie om kwalitatief hoogwaardig havo en vwo-onderwijs te geven. Wij willen onze leerlingen uitdagen om het beste van zichzelf te laten zien zowel op gebied van schoolprestaties als ook op sociaal en emotioneel gebied. Kortom: wij willen onze leerlingen goed begeleiden op hun weg naar een vervolgopleiding en volwassenheid. We doen dit vanuit een interconfessionele achtergrond.
Op het Damstede Lyceum vinden we het belangrijk dat leerlingen bewust kiezen. Eerst oriënteren en ontdekken wat ze interessant vinden en waar ze goed in zijn, dus welk talent ze hebben. Vervolgens bepalen wat zij kiezen. Het eerste leerjaar is zo ingericht dat leerlingen een drietal modules volgen. Deze staan naast de vakken van de normale lessentabel. Welke modules dat zijn, hangt af van het soort brugklas. Aan het einde van leerjaar 1 kiezen zij voor een van de stromen; gymnasium, technasium, kunst of sport .Deze stromen kunnen in de bovenbouw gekozen worden als eindexamenvak. Ze kunnen echter ook afgesloten worden na de derde klas.
 
Bijzonderheden
Het Damstede Lyceum maakt deel uit van stichting ZAAM interconfessioneel voortgezet onderwijs met scholen in Zaanstad, Amsterdam en Monnickendam. Deze 23 scholen verzorgen voor ruim 11.000 leerlingen het onderwijs in deze regio, van praktijkschool tot gymnasium. Het zijn herkenbare, kleinschalige scholen met een eigen gezicht, oog voor de individuele leerling en met een sterke binding met de omgeving.

Vacature

Functietitel
Docent Aardrijkskunde 1e graads 
Plaatsingsdatum
19-11-2018
Met ingang van
7 januari 2018
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,93
Aantal uren
23
Omschrijving
Het Damstede Lyceum is op zoek naar een 1e graads Docent Aardrijkskunde. Het gaat om vervangingsuren per 7 januari 2019 tot en met 15 februari. Het betreft  0,93 fte (23 lesuur) aan zowel boven- als onderbouw (incl. pre- en examenklassen havo en vwo). 


 

Eisen

Opleiding
1e graads of 2e graads
Functie-eisen
Functie eisen
  • 1e graads bevoegdheid Aardrijkskunde
  • Ervaring met het werken met midden- en bovenbouwklassen
  • Enthousiast, gemotiveerd, energiek en bevlogen in je vak
  • Uitstekende klassenmanagement vaardigheden en natuurlijk overwicht

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC
Arbeidsvoorwaarden
CAO VO 2018-2019

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
De commissies bestaat uit 2  leden uit de sectie en  schoolleiding.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.