Vacature 008 docent Engels 1e graads per 1-8-2019 in Vught

Onderwijs

Over Maurick College

Naam school
Maurick College
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Vught
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Dalton
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Het Maurick College is een scholengemeenschap voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium. De school heeft ongeveer 1900 leerlingen. Onderwijs geven en volgen gebeurt op het Maurick College volgens het Daltonconcept, waarvan vrijheid in verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en samenwerking de drie pijlers vormen.
Bijzonderheden
Het Maurick College maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Vacature

Functietitel
008 docent Engels 1e graads per 1-8-2019 
Plaatsingsdatum
17-11-2018
FTE
0,7
Omschrijving
Maurick College

Het Maurick College te Vught is een innovatieve school voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium. De school heeft circa 2000 leerlingen en 140 personeelsleden. De leerlingen worden begeleid en gecoacht op basis van de daltonfilosofie, waarbij verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en samenwerken de kern vormen. Naast kennis en kunde staat de menswording en talentontwikkeling van de leerlingen centraal. Het Maurick College biedt de leerlingen de kans het maximale uit zichzelf te halen.

Wij zoeken met ingang van 1 augustus 2019 een gepassioneerde docent Engels 1e graads voor 0,7 wtf.

Het betreft hier een regulier tijdelijke aanstelling. Bij gebleken geschiktheid en voldoende formatieruimte wordt de aanstelling na een jaar omgezet naar onbepaalde tijd.

Op onze school wordt gewerkt vanuit de daltonfilosofie. U weet vanuit deze filosofie de leerlingen zodanig te coachen dat zij het maximale uit zich weten te halen. Daarnaast staat vanuit uw professionaliteit uw werk centraal en bent u onafhankelijk in uw denken en handelen. Ook bent u in staat in uw werk constant een actuele koppeling te maken tussen theorie en praktijk. U ziet kennisdeling via netwerken als een natuurlijk gegeven.

Daarnaast heeft u een positief kritische houding naar uzelf en uw collega’s en werkt u resultaatgericht samen met de organisatieontwikkeling voor ogen.

Wij bieden u uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de filosofie van de school.

Uw brief en CV kunt u richten aan onze rector, de heer drs. H.W.M. van der Linden MPA, Postbus 2040, 5260 CA Vught. Wij ontvangen uw sollicitatie bij voorkeur per mail. U kunt uw sollicitatie sturen naar p.vleer@maurickcollege.nl. Voor meer informatie over de functie en de procedure kunt u terecht bij de heer P. Vleer, ambtelijk secretaris van de directie. Wij vragen u uw reactie uiterlijk 6 januari 2019 in ons bezit te laten zijn.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.