Vacature Groepsleerkracht in Haarlem

Onderwijs

Over Liduinaschool Timorstraat

Naam school
Liduinaschool Timorstraat
Contactpersoon
Dhr. A.H.G. van der Peet
Plaats
Haarlem
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
De Liduinaschool heeft als belangrijkste taak het bieden van kwalitatief goed onderwijs. We bieden onze leerlingen een optimale en ononderbroken ontwikkeling, zowel op cognitief gebied als op creatief en sociaal-emotioneel gebied. We stimuleren zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid.
Onze school dient voor alle kinderen een veilige plek te zijn, waar aandacht is voor ieder kind en extra zorg wordt gegeven aan kinderen die dat nodig hebben. Wij zorgen voor een stabiele, kindvriendelijke omgeving en bieden onze kinderen duidelijkheid en regelmaat. Daarbij hechten we grote waarde aan openheid en respect voor elkaar en elkaars mening.
Wij willen ons voortdurend op duurzame wijze blijven ontwikkelen. Wij werken aan een innovatieve cultuur, die optimaal ruimte biedt voor ontwikkeling van leerlingen, leerkrachten en ons team als geheel. Ons motto is:

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht 
Plaatsingsdatum
16-11-2018
Met ingang van
08-01-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,85
Omschrijving
De Liduinaschool Timorstraat zoekt per 8 januari 2019 een leerkracht voor een instroom(kleutergroep) voor 4 dagen (ma-di-do-vr) tot het eind van het schooljaar 2018-2019. 
De vacature staat ook open voor PABO studenten in het laatste jaar van hun opleiding. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.