Vacature Leerkracht groep 1 Mozaïek Nieuw Vennep in Heemstede

Onderwijs

Over Stichting Jong Leren

Naam school
Stichting Jong Leren
Contactpersoon
Mevr. A. Pereboom
Plaats
Heemstede
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Jong Leren is een stichting voor confessioneel basisonderwijs, per 1 januari 2016 voortgekomen uit een fusie tussen VPCO De Basis en stichting de la Salle. Jong Leren heeft 29 scholen in de gemeenten Aalsmeer, Haarlemmermeer, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort en Bloemendaal. 

De opdracht van Jong Leren, het verzorgen van goed onderwijs, komt tot uiting in onze slogan: 'De kunst van het leren'.  Het woord kunst staat enerzijds voor vakmanschap, anderzijds voor creativiteit en inventiviteit. Belangrijke competenties, zeker waar het leren betreft, voor onze leerlingen, maar ook voor de volwassen professionals die bij Jong Leren werken. 

Jong Leren staat voor:
  • Ruimte geven
  • Elkaar uitdagen
  • Samen leren

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 1 Mozaïek Nieuw Vennep 
Plaatsingsdatum
16-11-2018
Referentienummer
05LN gr.1
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
2 dagen
Omschrijving
Mozaïek heeft als motto “Elk kind is anders, ieder zijn manier. Samen vormen wij een mooi en kleurrijk geheel.” Op het Mozaïek staat een stevige structuur waarin het onderwijs, binnen haalbare kaders, passend gemaakt wordt. Wij houden rekening met verschillen in behoefte aan instructie, verwerking en de mate waarin kinderen zelfstandig tot werken komen. We werken met een oefen-, kansen-, taal- en plusklas. Daarnaast zijn we een gecertificeerde Kanjerschool waar woorden; vertrouwen, rust, veiligheid, respect en plezier van belang zijn

Als goed opgeleide, gemotiveerde professionals kijken wij naar het kind en proberen in te spelen op zijn of haar talent. 3d Onderwijs is hierbij leidend. Het maakt leren uitdagend, effectief en verhoogt de resultaten. Op het Mozaïek mag verschil er zijn.

Wij hebben met ingan van 7 januari 2019 een vacature wegens het starten van een derde kleutergroep. Het betreft een baan voor twee dagen, dagen in overleg, ook i.c.m. andere vacature mogelijk).

Meer informatie over onze school is te vinden op onze website.

Over Stichting Jong Leren
Jong Leren is een stichting voor confessioneel basisonderwijs met 29 scholen. Onze slogan ‘De kunst van het leren’ betekent dat wij gaan voor goed onderwijs verzorgen. Belangrijk hierin vinden wij vakmanschap, creativiteit en inventiviteit. Belangrijke competenties voor onze leerlingen, maar zeker ook voor de volwassen professionals die bij Jong Leren werken. Jong Leren staat voor: Ruimte geven, Elkaar uitdagen, Samen leren.

Werken bij een school van Jong Leren betekent dat je staat voor je vak en dat je de ruimte krijgt om dit met veel plezier, creativiteit en inventiviteit uit te oefenen. Jong Leren staat voor goed onderwijs en we stimuleren medewerkers en leerlingen het maximale uit zichzelf te halen. 

 

 

 

Eisen

Functie-eisen

Wat verwachten wij van je?
Wij vragen een collega die:
● sterk is in klassenmanagement
● gecertificeerd is als kanjerleerkracht of bereid is dit te worden
● ict kan integreren in de lessen
● enthousiast is in het werk
● goed kan samenwerken
● ervaring heeft in de groepe 1/2 of hiervoor duidelijk een voorkeur heeft

Ben jij gedreven, enthousiast, deskundig, creatief en heb je zin in een leuke afwisselende uitdaging? Laat van je horen! 

Solliciteer en kom werken met een ervaren duo, in een leuk enthousiast team dat bestaat uit goed opgeleide professionals.

Niet twijfelen, maar doen! Schrijven dus!

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
in overleg
Arbeidsvoorwaarden
LA 
Een tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast; onder voorwaarden is direct een vaste aanstelling eventueel bespreekbaar.

Bij kleine vacatures is een aanvulling van je uren, een koppeling van twee vacatures of een deel meedraaien in onze invalpool altijd mogelijk - vraag er naar bij onze afdeling P&O! 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Je kunt met vragen terecht bij het Mozaïek te Nieuw Vennep. 
Je sollicitatie stuur je bij voorkeur rechtstreeks naar de directeur van deze school.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.