Vacature Leerkracht middenbouw Rotterdam in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Over DIT IS WIJS

Naam school
Contactpersoon
Dhr. Lars Valk
Plaats
Capelle aan den IJssel
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Wij hebben een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. 

Wat biedt DIT IS WIJS jou?
  • Mogelijkheid tot een contract op basis van een vast aantal uren;
  • Een persoonlijke coach waarbij je altijd terecht kunt;
  • Gratis trainingen, intervisies en workshops om je te blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional;
  • Mogelijkheid tot een vaste aanstelling bij een schoolbestuur;
  • De match tussen jou en een school die echt bij jou past;
  • Volledige reiskostenvergoeding;
  • Flexibel en onbeperkt ingezet worden gedurende 5,5 jaar;
  • Hulp bij huisvesting en vervoer zijn bespreekbaar;
  • Via onze Brede School kun je bovendien leuke workshops geven als afwisseling op je dagelijkse lessen.


Vacature

Functietitel
Leerkracht middenbouw Rotterdam 
Plaatsingsdatum
16-11-2018
Met ingang van
15-02-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.2 / 1.0
Omschrijving

’’Juf kunt u mij helpen met deze moeiljke rekensom?’’ Zonder jouw duidelijke uitleg kunnen de leerlingen uit deze groep zich niet verder ontwikkelen.

Na de pauze is het ’s middags tijd voor een les biologie. Vorige week behandelde je nog het onderwerp fotosynthese terwijl de groep aandacht luisterde naar je duidelijke uitleg. Je had wat film materiaal meegenomen om je verhaal te ondersteunen. 

’’Juf, wij gaan in de herfst altijd naar het bos. Hoe komt het dat de bladeren van groen geel kleuren?’’ Door jouw bevlogen manier van lesgeven maak je duidelijk waarom dat gebeurd tijdens deze periode van het jaar. 

Het is kwart over drie en de bel gaat. Weer een geslaagde dag. Nog even wat opdrachten nakijken en je voorbereiden op de oudergesprekken die deze avond plaatsvinden.

Ben jij de leerkracht die energie krijgt van het werken met leerlingen in hun 'pre-puberteit’? Kun jij een groep klaarstomen voor het voortgezet onderwijs? 

Solliciteer dan direct!

Eisen

Functie-eisen
Jij bent in het bezit van een pabo diplomaDaarnaast beschik je over goede vakkennis en draag je dit met plezier over aan de leerlingen. Tevens bied je een duidelijke structuur en zorg je voor orde in de groep. Jij bent woonachtig in de regio Vlaardingen, Schiedam of Rotterdam of bent bereid hier naar toe te reizen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Overig
Arbeidsvoorwaarden
DIT IS WIJS biedt gratis trainingen, intervisies en workshops om je te blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional en een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks. Daarnaast maak je kans op een vast contract en ontvang je een volledige reiskostenvergoeding van €0.19 per km (tot € 40,- per dag). Je maakt aanspraak op de DIT IS WIJS voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen. Via onze Brede School kun je bovendien leuke workshops geven als afwisseling op je dagelijkse lessen als er een periode is dat je niet fulltime aan de slag bent als groepsleerkracht op een basisschool.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Na een eerste screening op basis van cv krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Capelle aan den IJssel. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.