Vacature Rector in Almere

Onderwijs

Over OSG Echnaton

Naam school
OSG Echnaton
Contactpersoon
Mevr. M. Zijlstra
Plaats
Almere
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo
Beschrijving
Het kind (h)erkend
 
De wereld van morgen stelt eisen aan het onderwijs van vandaag. Voorop staat dat we zorgen dat iedere leerling een diploma haalt. Daarnaast is ons onderwijs erop gericht om kinderen te helpen zichzelf volledig tot ontwikkeling te brengen en al hun talenten te ontdekken.
 
Echnaton is een scholengemeenschap voor Havo, Mavo en VMBO. Het is een school in beweging. Dat geven we letterlijk vorm in ons profiel van sport, bewegen en een gezonde leefstijl en figuurlijk in het werken aan onderwijsontwikkelingen die goed zijn voor onze leerlingen.
 
Als Academische Opleidingsschool leveren wij een wezenlijke bijdrage aan het leren van leerlingen, studenten en docenten en daarmee aan de kwaliteit van het onderwijs. 
 

Vacature

Functietitel
Rector 
Plaatsingsdatum
15-11-2018
Omschrijving
Het College van Bestuur van de Almeerse Scholen Groep, medewerkers, leerlingen en ouders van Echnaton zijn op zoek naar een onderwijsinhoudelijk leider die inspireert en zich kan verbinden met de school voor de positie van

Rector Echnaton.

Openbare Scholengemeenschap Echnaton biedt onderwijs aan circa 1.250 leerlingen, verdeeld over havo, mavo, vmbo-kader en vmbo-basis. Aan Echnaton zijn circa 160 medewerkers verbonden: circa 83 fte medewerkers onderwijzend personeel, circa 26 fte medewerkers onderwijsondersteunend personeel, vier afdelingsleiders en één rector.
Kernpunten in het functieprofiel van rector Echnaton:
  • Inspirerend leiding geven op basis van heldere visie op voortgezet onderwijs.
  • Ontwikkelen van onderwijsaanbod vanuit affiniteit met jeugd, sport en gezondheid.
  • Actief bijdragen aan gemeenschappelijke vraagstukken Almeerse Scholen Groep.
De begeleiding van de werving- en selectieprocedure is in handen van Wesselo & Partners. Het uitgebreide functieprofiel vindt u op de website van Wesselo & Partners. Klik hier.
Solliciteren kan via de website www.wesselopartners.nl.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.