Vacature Docent Duits tweedegraads in Overveen

Onderwijs

Over Kennemer Lyceum

Naam school
Kennemer Lyceum
Contactpersoon
Mevr. P. Samson
Plaats
Overveen
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Kennemer Lyceum is een kleinschalige, overzichtelijke en veilige school voor havo, atheneum en gymnasium. De school is gehuisvest in een monumentaal pand en ligt prachtig in het groen. De recent gerealiseerde nieuwbouw is passend en biedt alle mogelijkheden voor modern onderwijs. We zijn trots op onze vaklokalen, mediatheek, atletiekbaan, sportvelden en buitenruimte.

Het Kennemer is opgericht in 1920 en is een van de oudste lycea van Nederland. We hebben een rijke historie én we staan vandaag de dag midden in deze, steeds veranderende, tijd.

Het Kennemer is een school waar collega’s en leerlingen elkaar kennen. De lijnen zijn kort, de onderlinge contacten goed en dat draagt bij aan een schoolklimaat waar leerlingen tot hun recht kunnen komen, hun talenten kunnen ontwikkelen en met plezier en succes hun schoolcarrière kunnen doorlopen.

Vacature

Functietitel
Docent Duits tweedegraads 
Plaatsingsdatum
13-11-2018
Met ingang van
07-01-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,5 fte
Omschrijving
In verband met vertrek van één van de collega's Duits zijn wij met ingang van 7 januari 2019 op zoek naar een tweedegraads bevoegd docent Duits voor 0,5 fte die les gaat geven aan een aantal klassen in de onderbouw. 

Eisen

Opleiding
2e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.