Vacature Leerkracht in Hoek van Holland

Onderwijs

Over De Driemaster

Naam school
De Driemaster
Contactpersoon
Dhr. A. van Toor
Plaats
Hoek van Holland
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Wie zijn wij?
De Driemaster is een christelijke basisschool in Hoek van Holland. Conform onze christelijke identiteit gebruiken wij de Bijbel als leidraad in ons onderwijs en in de manier waarop wij met elkaar omgaan. Net als de andere scholen die vallen onder onze overkoepelende organisatie, Kind en Onderwijs Rotterdam, omarmen we de verschillen tussen onze medewerkers en leerlingen en staan we open voor alle culturen en geloofsopvattingen.
 
Ons onderwijs stemmen wij zoveel mogelijk af op de individuele behoeften van ieder kind en we leren ze van jongs af aan dat fouten er zijn om van te leren. Leerlingen krijgen op De Driemaster dan ook veel ontdekkingsruimte en worden bij deze verwerving van kennis en inzicht ondersteund door leerkrachten. Samen met de ouders blijven we ze motiveren om hun eigen koers te bepalen en het beste uit zichzelf te halen. Zo maken we samen leerlingen die vol vertrouwen het voortgezet onderwijs in gaan.
 

Vacature

Functietitel
Leerkracht 
Plaatsingsdatum
12-11-2018
Met ingang van
1 januari 2019
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1.000 FTE
Omschrijving
De vacature is bedoeld voor groep 7, van 21 leerlingen. Solliciteren voor een hele week, is voor De Driemaster het mooist. Lukt dit niet, dan kan er ook gekeken worden naar een kleine omvang.
De Driemaster is een modern gebouw in Hoek van Holland en heeft momenteeel 370 leerlingen. We werken al 4 jaar met leerKRACHT, waarrdoor de leerkrachten eigenaar zijn van het beleid.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.