Vacature Orhopedagoog MLC20180021 in Cuijk

Onderwijs

Over Merletcollege

Naam school
Merletcollege
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Cuijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Het Merletcollege
Bijzonderheden
Het Merletcollege maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Vacature

Functietitel
Orhopedagoog MLC20180021 
Plaatsingsdatum
9-11-2018
FTE
0,5
Omschrijving
Het Merletcollege is een school voor voortgezet onderwijs met locaties in Cuijk, Grave en Mill. Wij willen er zijn voor alle leerlingen in die regio en profileren ons daarom niet met een specifiek onderwijskundig concept, zoals jenaplan- of montessori. Wel profileren wij ons met een breed aanbod, waarin veel te kiezen valt. De scholen, van gymnasium tot en met praktijkonderwijs, ontwikkelen de talenten van iedere leerling door ‘goed onderwijs’ te bieden geïnspireerd om zo de leerlingen passende startposities voor vervolgonderwijs en voor toetreding tot de maatschappij te laten verwerven.
In Cuijk biedt de school theoretisch (mavo), kader- en basisberoepsgericht vmbo-onderwijs met leerwegondersteuning aan en kan havo en vwo worden gevolgd. In Grave bieden we theoretisch, kader- en basisberoepsgericht vmbo-onderwijs met leerwegondersteuning, volledig havo-onderwijs en vwo-onderwijs tot en met het derde leerjaar. Het onderwijsaanbod in Mill is voor het vmbo hetzelfde als in Grave en Cuijk, daarnaast wordt in Mill havo aangeboden tot en met leerjaar 3.

Wij zijn per direct op zoek naar orthopedagoog op onze locatie in Cuijk voor 0,5 fte. Het betreft een vacature wegens ziektevervanging (verwachting t/m maart 2019)

De werkzaamheden bestaan tijdens de vervanging voornamelijk uit: begeleiding van leerlingen, opstellen en bijstellen handelingsadviezen, tussentijdse evaluaties OPP’s van de leerlingen die de orthopedagoog in begeleiding heeft, advisering/coaching docenten, deelnemen aan leerling besprekingen, gesprekken met ouders en intern en extern betrokkenen en besprekingen binnen intern zorgteam overleg en het ZAT.

Wij zoeken iemand met kennis van en affiniteit met alle leerwegen binnen het voortgezet onderwijs.

Inschaling vindt plaats volgens cao VO.

Voor meer informatie over deze vacature kan contact opgenomen worden met Ellen Dulk-Bokdam, zorgcoördinator, tel. 0485-336336. Voor meer informatie over het Merletcollege kunt u onze website bekijken, www.merletcollege.nl.

De functieomschrijving van de orthopedagoog kunt u bij ons opvragen.

Is uw interesse gewekt, twijfel dan niet langer en solliciteer direct op deze vacature. Uw motivatiebrief en cv kunt u t/m 30 november 2018 richten aan het Merletcollege t.a.v. mevrouw G. Vervoort, hoofd P&O.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.