Vacature Docent Beeldende Vorming vervanging in Dieren

Onderwijs

Over Het Rhedens Dieren

Naam school
Het Rhedens Dieren
Contactpersoon
Dhr. I.P.M. Gijsberts
Plaats
Dieren
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo
Beschrijving
Het Rhedens Dieren is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Daar past een breed, aantrekkelijk onderwijsaanbod van vmbo- tot en met vwo-onderwijs bij. Vanaf september 2018 wordt het vierde jaar van havo en vwo aangeboden. Het Rhedens Dieren werkt al hard aan de verdere ontwikkeling van de bovenbouw havo/vwo. Naast deze ontwikkeling zijn het nieuwe vmbo en toekomstgericht onderwijs belangrijke ontwikkelingen waar de school mee bezig is.
 
De locatie in Dieren beschikt over een modern, kleurrijk gebouw en huisvest ongeveer 1000 leerlingen en 120 personeelsleden. Hard werken en een sociale opstelling vinden leerlingen en medewerkers van Het Rhedens Dieren vanzelfsprekend.
 

Vacature

Functietitel
Docent Beeldende Vorming vervanging 
Plaatsingsdatum
9-11-2018
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,18 fte
Aantal uren
6 lesuren
Omschrijving
De functie
In verband met het verlof van een van onze collega’s zijn wij op zoek naar een docent die de sectie kunstvakken in Dieren komt versterken.
 
Het gaat om lessen ckv, en je geeft deze binnen leerjaar 3 vmbo (basis/kader).

De lessen zijn allemaal op donderdag ingeroosterd.
 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of 2e graads
Functie-eisen
Wat zoeken wij in jou?
Wij zijn op zoek naar een docent beeldende vorming die enthousiast is en ervaring heeft in het geven van lessen binnen het Voortgezet Onderwijs.
 
Je bent in het bezit van een onderwijsbevoegdheid voor beeldende vorming. Docenten in opleiding voor een bevoegdheid voor beeldende vorming kunnen eveneens in aanmerking komen voor deze vacature.
 
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Conform cao VO

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Solliciteren?
Heb jij zin gekregen onze teams in Dieren te versterken en bij te dragen aan onze scholen? Solliciteer dan op deze functie! Solliciteren kan tot en met 25 november 2018.
 
Wil je meer informatie over de functie? Dan kun je contact op nemen met de heer Remco Booij, afdelingsleider via booijr@hetrhedens.nl of telefonisch via 0313-490900.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.