Vacature Werkplekondersteuner ICT in Hengelo

Onderwijs

Over Scholengroep Carmel Hengelo

Naam school
Scholengroep Carmel Hengelo
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Hengelo
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over Scholengroep Carmel Hengelo vind je op: carmelhengelo.nl.

Scholengroep Carmel Hengel is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Werkplekondersteuner ICT 
Plaatsingsdatum
9-11-2018
Met ingang van
01-12-2018
Referentienummer
3180
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 - 0,8
Omschrijving
Heb jij kennis van ICT en ben je in staat eerstelijns meldingen en problemen af te handelen? Kun je prioriteiten stellen en beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Wil je aan de slag bij ons op het Twickel College in Hengelo? En help jij daar met plezier gebruikers op weg? Reageer dan op deze vacature!

Jouw werkzaamheden
Als werkplekondersteuner bied je eerstelijns ondersteuning. Je handelt meldingen af in het systeem Topdesk. Hierin staan ICT-vragen en -problemen van collega's over desktopcomputers, laptops, tv-schermen, digitale schoolborden, beamers, telefonie, printers en wifi. Je zorgt ervoor dat vragen snel beantwoord worden en problemen worden opgelost. Het oplossen van ICT-vragen en het op weg helpen van gebruikers doe je met plezier.
Daarnaast houd je je o.a. bezig met het installeren van programma's op pc's, het omzetten van aansluitpunten en technische ondersteuning bij digitale examens. Ook het begeleiden van mbo-stagiairs behoort tot je werkzaamheden.
Problemen die de ICT-infrastructuur betreffen of die te complex zijn, zet je door naar de Centrale ICT-afdeling van Scholengroep Carmel Hengelo.

Jouw profiel
Je beschikt minimaal over een relevante afgeronde opleiding op niveau mbo-4 en relevante werkervaring, bij voorkeur in het onderwijs. Het is een pre als je ervaring hebt met het systeem Topdesk. Uiteraard beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je accuraat. Je kunt prioriteiten stellen en je bent in staat om medewerkers te wijzen op hun eigen verantwoordelijkheid als het gaat om het oplossen van ICT-problemen.

Jouw werkplek
Scholengroep Carmel Hengelo is een brede interconfessionele scholengemeenschap voor havo, atheneum, gymnasium en vmbo. Scholengroep Carmel Hengelo wordt gevormd door een zestal scholen voor voortgezet onderwijs: Lyceum de Grundel, Twickel College Hengelo, Twickel College Borne, Twickel College Delden, VMBO CT Stork College en Avila College. Binnen de scholengroep werken ongeveer 400 medewerkers voor ruim 4.000 leerlingen op 6 locaties.
Het Twickel College Hengelo biedt onderwijs aan op havo, atheneum en atheneum plus niveau. Het Twickel College Hengelo leeft en leert vanaf januari 2017 in een prachtig nieuw onderwijsgebouw met topfaciliteiten. We bieden kwaliteit met eigentijdse onderwijsvormen, een optimale ontplooiing van alle leerlingen en een persoonlijke benadering. Op het Twickel College heerst een creatief klimaat waarin iedereen zich mag onderscheiden.

Ons aanbod
Het betreft een parttime dienstverband van 0,6 - 0,8 fte, tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband.
Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 2.506 euro per maand bij een volledige werkweek (schaal 5).
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding en korting op premie ziektekostenverzekering. 
Scholengroep Carmel Hengelo maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: De heer Vincent Spikker
Functie: directeur bedrijfsvoering
Telefoon: 074 - 265 40 85 

Solliciteren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. 
Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
OOP 6
Arbeidsvoorwaarden
Maximaal 2.626,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 6). Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.