Vacature groepsleerkracht 2/3 in Heemstede

Onderwijs

Over Stichting Jong Leren

Naam school
Stichting Jong Leren
Contactpersoon
Mevr. A. Pereboom
Plaats
Heemstede
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Jong Leren is een stichting voor confessioneel basisonderwijs, per 1 januari 2016 voortgekomen uit een fusie tussen VPCO De Basis en stichting de la Salle. Jong Leren heeft 29 scholen in de gemeenten Aalsmeer, Haarlemmermeer, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort en Bloemendaal. 

De opdracht van Jong Leren, het verzorgen van goed onderwijs, komt tot uiting in onze slogan: 'De kunst van het leren'.  Het woord kunst staat enerzijds voor vakmanschap, anderzijds voor creativiteit en inventiviteit. Belangrijke competenties, zeker waar het leren betreft, voor onze leerlingen, maar ook voor de volwassen professionals die bij Jong Leren werken. 

Jong Leren staat voor:
  • Ruimte geven
  • Elkaar uitdagen
  • Samen leren

Vacature

Functietitel
groepsleerkracht 2/3 
Plaatsingsdatum
9-11-2018
Met ingang van
1 januari 2019
Referentienummer
08VO
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6
Omschrijving
Voor Jong Geleerd in Halfweg zijn we op zoek naar enthousiaste collega's die samen met het team de nieuwe visie van de school verder willen gaan vormgeven en toe willen werken naar een school binnen een Integraal Kind Centrum.

De aanstelling betreft wtf 0,6, uitbreiding naar fulltime is bespreekbaar. Dagen in overleg

Wat wij van je verwachten
Wij zijn op zoek naar een leerkracht voor groep 2/3 die enthousiast en innovatief is, maar boven alles passie voor het vak heeft en wil meebouwen aan onze school. Je bent een ervaren en betrokken leerkracht met ervaring in de onderbouw. Uiteraard ben je ICT-vaardig.

Over de school
Jong Geleerd biedt op een onderbouw- en een bovenbouw-locatie in Halfweg goed onderwijs. Vanaf 1 augustus 2018 zijn de St. Jozefschool en CBS Halverwege samengegaan en vormen nu één school. Het team van Jong Geleerd is betrokken bij de school en werkt nauw samen om vanuit de nieuwe missie en visie onderwijs te geven aan leerlingen uit Halfweg, Zwanenburg en de ring van Amsterdam-Osdorp. De school heeft een dorps karakter. Op termijn gaan we deel uitmaken van het Integraal Kindcentrum in Halfweg dat op een locatie in Halfweg nieuw gebouwd gaat worden. 

We willen graag dat kinderen zich veilig voelen, met plezier naar school komen, zich competent voelen en leren zelfstandig keuzes te maken en hier eigen verantwoording in hebben. De school moet volgens ons een veilige en uitdagende leefgemeenschap zijn waar kinderen zowel zelfstandig als samen mogen oefenen en leren. Met het team willen we kijken naar het onderwijs dat we geven. Wat is goed en wat kan beter. We volgen scholingen van ‘Teach like a Champion’ en de ‘Kunst van het lesgeven’ om ons verder te bekwamen in goed en effectief onderwijs.

Over Stichting Jong Leren
Jong Leren is een stichting voor confessioneel basisonderwijs. Stichting Jong Leren heeft 27 scholen in de gemeenten Aalsmeer, Haarlemmermeer, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort en Bloemendaal. Onze slogan ‘De kunst van het leren’ betekent dat wij gaan voor goed onderwijs verzorgen. Belangrijk hierin vinden wij vakmanschap, creativiteit en inventiviteit. Belangrijke competenties, zeker waar het leren betreft, voor onze leerlingen, maar ook voor de volwassen professionals die bij Jong Leren werken. Jong Leren staat voor: Ruimte geven, Elkaar uitdagen, Samen leren. 

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
- ervaring en/of opleiding op het gebied van gedrag en leerlingzorg
- ICT vaardig
- kennis van de nieuwste vakdidactiek
- teamplayer
- breed inzetbaar
- actieve en leergierige instelling

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L
Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden in overleg en afhankelijk van ervaring en opleiding. Bij gebleken geschiktheid is een vaste aanstelling bespreekbaar.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer informatie over deze vacature kan worden ingewonnen bij Annefloor Vigeveno, interim directeur Jong Geleerd.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.