Vacature Docent Nederlands 1e of 2e graads in Katwijk

Onderwijs

Over Pieter Groen

Naam school
Pieter Groen
Contactpersoon
Dhr. H. de Best
Plaats
Katwijk
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo
Beschrijving
Pieter Groen (mavo, havo, vwo, tweetaligonderwijs, Pieter Groen Academy/wetenschap musicalklas en sportklas)
Pieter Groen biedt modern, ondernemend en uitdagend mavo-, havo- en vwo onderwijs van hoge kwaliteit met uitstekende resultaten. De school telt ruim 1100 leerlingen en is groeiende vanwege goede resultaten en de durf om onderwijsontwikkelingen aan te gaan. Pieter Groen is een school voor ondernemend leren, met als extra's Pieter Groen Academy (wetenschap), musical klas en sportklas. Daarnaast bieden wij tweetalig onderwijs (tto) op alle niveaus. Wij staan voor  een persoonlijke aanpak en maatwerk voor de leerling in combinatie met de modernste technologie.

Pieter Groen is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestants Christelijk perspectief.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 1e of 2e graads 
Plaatsingsdatum
9-11-2018
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,48
Aantal uren
12
Omschrijving
Wil jij met onze leerlingen een debat op niveau voeren? Ze leren hoe zij de beste pitch van de 21ste eeuw te geven? Maar ook samen op ’t kofschip ‘varen’? Bovendien wil je daarnaast ook jezelf als docent blijven ontwikkelen? Ga dan de uitdaging aan en solliciteer bij ons. We willen graag met je kennis maken! Wij zijn een gezellige, actieve school met tweetalig onderwijs (TTO) voor mavo, havo en vwo. Kom jij ons team versterken?

Jouw uitdaging

Ben jij een enthousiaste 2e of 1e graads bevoegde docent Nederlands dan hebben wij een baan voor je. Je geeft les aan onderbouw en/of bovenbouw, met name in de havo en vwo-afdeling. Je maakt leerlingen enthousiast voor je vak en weet ze op inspirerende wijze naar goede resultaten te brengen.

Jouw team

Je bent lid van de sectie Nederlands welke uit 10 docenten bestaat. Naast het werken met de methode, is de sectie in beweging met ontwikkelen van activerende en uitdagende didactiek.

Onze school

Pieter Groen biedt modern, ondernemend en uitdagend mavo-, havo- en vwo-onderwijs van hoge kwaliteit met uitstekende resultaten. De school telt ruim 1322 leerlingen en is groeiende vanwege goede resultaten en de durf om onderwijsontwikkelingen aan te gaan.  Pieter Groen is een school voor ondernemend leren, met als extra’s Pieter Groen Academy (wetenschap), musicalklas en sportklas. Daarnaast bieden wij tweetalig onderwijs (tto) op alle niveaus. Wij staan voor een persoonlijke aanpak en maatwerk voor de leerling in combinatie met de modernste technologie.  
Pieter Groen is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestant Christelijk perspectief.

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of 2e graads
Functie-eisen
 
Jij bent

In het bezit van een tweede- of eerstegraads bevoegdheid Nederlands. Je kunt je vinden in eigenschappen als ondernemend en bevlogen. Je gaat nieuwe onderwijsmethoden niet uit de weg. Je wilt werken aan je eigen ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als didactisch. Je gaat uitdagingen, zoals jezelf ontwikkelen als mentor of TTO-docent, aan.


 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LC of LD
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou

Een aantrekkelijke werkomgeving met professionele, leuke collega’s, een prettige werksfeer, goede begeleiding en ontplooiingsmogelijkheden. Dit alles in een prachtige omgeving direct aan de kust.
Verder bieden wij je ook:
  • Een welkomstpremie van € 6000 bruto als je in het bezit bent van een 2e graads bevoegdheid en van € 10.000 bruto als je in het bezit bent van een 1e graads bevoegdheid. Die premie wordt bij gebleken geschiktheid aan het einde van het schooljaar 2019-2020 uitbetaald. De premie wordt op basis van evenredigheid berekend, waarbij het aantal lesuren per 1 augustus 2019 maatgevend is.
  • Salaris conform cao VO in schaal LC of LD
  • 13e maand
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals kortingsregelingen met diverse verzekeraars en een vergoeding van de kosten voor fitness.
Dienstverband                     
Het dienstverband betreft een tijdelijk dienstverband in verband met ziekte vervanging. Echter wel met uitzicht op een vast dienstverband, omdat er formatie beschikbaar komt per schooljaar 2019-2020. Naar het zich laat aanzien zullen er in het komende schooljaar meer lessen kunnen worden gegeven.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer informatie?
Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met:
Alan Turner,
Directeur
 
E-mail:                        a.turner@andreascollege.nl
WhatsApp:                  06 8160 2081
 
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met:
Margreeth Ypma en Bert de Best
Personeelszaken
 
Telefoonnummer:       071 406 10 64 op maandag, dinsdag en woensdag
071 406 10 65 op alle dagen behalve vrijdagmiddag
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.